Lehet-e úgy kihozni a Vodafone-tól telót előfizusan, h még a régi előfizetés nem járt le?
Hallottam olyat,ami sztem butaság,hogy,igen lehet kihozni úgy előfizus telót,h még a régi nem járt le.Annyi történik,h az első hűségnyilatkozat lejárta után,a másik érvénybe lép.
Várom a válaszokat:)
Szerződést hosszabbítani akkor lehet, ha nincs hűségnyilatkozat az előfizetéseden.
Illetve lehet akkor is, csak kötbért kell fizetned pluszba, hiszen bontod a szerződésben foglaltakat. Az első évben 40.000 forint, a második évben 25.000, azt hiszem.
Igaz, másik szolgáltató, de nekem is volt már kettő előfizetésem.Kb egy év után megadták a lehetőséget.
Amúgy általában a lejárat előtt bizonyos idővel már lehet új telefont venni a régi előfizu megtartásával, új hűség idővel.
Hát annyi,h nekem a tarifaváltás 1 évre lett megírva,akkor gondolom azután már lehet tarifát váltani,mert a másik teló amit kiakarok hozni,annak a tarifája más lenne,mint az eddigi telómnak.Ja,még annyi,h 2 évre írtam alá a hűségnyilatkozatot.
Esetleg,még vmi hozzászólás?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!