Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5800 Vs Lg km900 vs...

Nokia 5800 Vs Lg km900 vs Samsung Omnia i900?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 20:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy samsung.Az lg az nagyon rossz
2011. márc. 30. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
A fő kérdés, hogy az 5800 vagy az OMNIA??!! Az LG-t inkább hanyagold. :) Én szivem szerint az OMNIA-t venném, viszont az 5800 sem rossz, sőt egész jó, még úgy is, hogy Symbian van rajta. Viszont az osztályomból 3 drb is elromlott, ezért biztos nem vennék olyant.
2011. márc. 30. 20:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Az 5800 elég jó. Szinte mindenre használható. Filmnézés, zenehallgatás, hobbifotózás/videózás, Opera Mobile-lal internet akár wifin is, GPS, 16 GB-ig bővíthető memória, stb. Ami hátránya, hogy már 2,5 éves modell és Symbian ^1 van rajta. De 2 évet kibír (főleg ha újonnan veszed, akkor annyi a garncia is rá). Utána meg majd veszel egy Windows Mobile-os Nokiát, valami új modellt.
2011. márc. 30. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon értek a telefonokhoz, de amiket felsoroltál azt az OMNIA-val is meglehet csinálni. :) Továbbá én is gondolkozom Windowsos telefonban, de azért nem leszek annyira szánalmas, hogy megvárom a nyomorék Nokiát mig kibirja adni az első ilyen készülékét. Ha veszek, biztos, hogy HD7-et vagy Omnia7-et veszek.
2011. márc. 30. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Az 5800 egy trágya, én 1 évig szenvedtem vele és semmiképp nem ajánlom! Ha teheted kerüld el, és ezt tapasztalatból mondom nem netes olvasgatás után.
2011. márc. 30. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is azért nem ajánlom, mert 3 osztálytársamnak romlott el. Egyiknek a képernyője teljesen megment, javitani pedig drága lett volna, tehát maga a telefon nem ér annyit és nem akart bele egy s.z.a.r kinai LCD panelt rakni. A másiknak az akkumlátora miatt kapcsolódott ki, elősör szervizben, majd a szekrénye polcán kötött ki. Harmadik meg sem a wifi-t nem tudta használni rendesen és a képernyő érzékelése is taccsra ment. Ezek után komolyan elgondolkodtam, hogy hol van a Nokia mostanában?? Régebb még olyan jó gyártó volt. :S
2011. márc. 30. 20:37
 7/13 Furjadék* ***** válasza:

Ha jóltudom, akkor az Omnián még a régi szar WinMobile van, ami azért eléggé veszélyes, ha játszani is akarsz rajta:/

Egyébként meg a Nokia a gombosoknál még mindig ász, érintőképernyőnél meg most kezd el felocsudni...

2011. márc. 30. 21:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Felócsudni?? Viccelsz ugye?? Ha most adna ki WP7-es telefonokat már késő lenne. Már a Samsung, htc, LG ősz óta nyomatja ezeket a telefonokat, mig a Nokia még idén őszre sem igéri....tehát lemaradásuk óriási. Továbbá azt is meg kell tanulniuk, hogy, hogy kell egy 1 Ghzes processzor és 512 RAM-ot optimalizálni a telefon működésével, mert ilyent még soha nem csináltak. És kiváncsi leszek, hogy mikor lesz a WP7-es Nokiákban omnia7 szintű superamoled képernyő....szánalom ahogy levannak maradva és mai napig szó sincs felócsudásról, inkább egérutakat keresnek.
2011. márc. 30. 21:14
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet az Omnia lesz a jobb választás valakinek van ilyen? Tud mondani róla valaki véleményt vagyy tapasztalatot?
2011. márc. 30. 22:14
 10/13 Furjadék* ***** válasza:
Láttad a Symbian^3-at?Tudod mi a jó benne?Az, hogy sz@ron hugyon elfut:DAmúgymeg honna tudod, hogy nem lesz benne 2 magos processzor/amoled meg ilyesmi?Te vagy a projektmenedzzser a Nokiánál?:D
2011. márc. 30. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!