A Sony Ericsson Xperia X10 jó telefon szerintetek?
Ezt a kérdésed meg sem hallottam...:)
Az x10 képernyője a maga 65 ezer szinével, fakó árnyalatával és gyenge érzékelésével egyáltalán nem ellenfél a Galaxy S superamoled képernyője melett, mely mai napig az egyik legjobbnak van titulálva, érzékenységben teljesen a legjobb, ami lehet és GorillaGlass üveg van előtte, mely muiatt nem törékeny. Tehát a képernyőben a Sony közel sincs a Samsung-hoz, holott az okostelefonoknál az egyik legfontosabb dolog a képernyő. Továbbá RAM-ban is jelentős a különbség a Galaxy S javára, nem beszélve, hogy a Cortex processzor sokkal nagyobb teljesitményt bir leadni, mint az X10 Scorpion-ja. Teljes mértékben gyorsabb, gördülékenyebb a Galaxy S, ez megint egy annyira lényeges előny, ami miatt már biztos, hogy a Galaxy S-t venném, ha már Androidban gondolkodsz és ennyi pénzt kiadsz. Az sem mellékes, hogy a Galaxy S tárhelye 8/16 Gb, mig az X10-é csekély 1 Gb. Igaz, hogy bővithető, de rengeteg alkalmazás csak a telefonra menthető, igaz felesleges buherálással ez is megoldható. Nameg a támogatottság, közismert, hogy a Sony van lemaradva a legjobban a frissitések terén, amely a kiadott telefonjaikat érinti. Nem vitás, hogy a Galaxy S mai napig az egyik legjobb telefon, ezt nem kell bizonygatni, el kell menni és ki kell próbálni.
jól van na...nem kell azért így beszélni a másikkal...érdekes h csak a galaxy s a jó...de nekem nem tetszik az a telefon...
csak kerek valami mást...hátha az ia van olyan jó...
én kérek elnézést h mertem valamit is íni
Köszi...de tudsz akkor jobbat annál?mert én még néztem a nokia n8-at(csak angyon drága és annyira nem tud többet...)samsung Wave s8500,vagy a sony vivaz
Vélemény?
vagy a samsungok alapból jobbak?én úgy hallottam h azok sokszor lefagynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!