Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Ericsson Xperia X10 jó...

A Sony Ericsson Xperia X10 jó telefon szerintetek?

Figyelt kérdés
Írjatok lécci előnyöket és hátrányokat is...
2011. márc. 30. 19:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Jó készülék, de, hogy őszinte legyek, egy Galaxy S mellett kissé gyenge.
2011. márc. 30. 20:07
 2/22 A kérdező kommentje:
miért?
2011. márc. 30. 20:20
 3/22 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdésed meg sem hallottam...:)

Az x10 képernyője a maga 65 ezer szinével, fakó árnyalatával és gyenge érzékelésével egyáltalán nem ellenfél a Galaxy S superamoled képernyője melett, mely mai napig az egyik legjobbnak van titulálva, érzékenységben teljesen a legjobb, ami lehet és GorillaGlass üveg van előtte, mely muiatt nem törékeny. Tehát a képernyőben a Sony közel sincs a Samsung-hoz, holott az okostelefonoknál az egyik legfontosabb dolog a képernyő. Továbbá RAM-ban is jelentős a különbség a Galaxy S javára, nem beszélve, hogy a Cortex processzor sokkal nagyobb teljesitményt bir leadni, mint az X10 Scorpion-ja. Teljes mértékben gyorsabb, gördülékenyebb a Galaxy S, ez megint egy annyira lényeges előny, ami miatt már biztos, hogy a Galaxy S-t venném, ha már Androidban gondolkodsz és ennyi pénzt kiadsz. Az sem mellékes, hogy a Galaxy S tárhelye 8/16 Gb, mig az X10-é csekély 1 Gb. Igaz, hogy bővithető, de rengeteg alkalmazás csak a telefonra menthető, igaz felesleges buherálással ez is megoldható. Nameg a támogatottság, közismert, hogy a Sony van lemaradva a legjobban a frissitések terén, amely a kiadott telefonjaikat érinti. Nem vitás, hogy a Galaxy S mai napig az egyik legjobb telefon, ezt nem kell bizonygatni, el kell menni és ki kell próbálni.

2011. márc. 30. 20:28
 4/22 A kérdező kommentje:

itt nem látok olyan lényeges különbséget

[link]

2011. márc. 30. 21:04
 5/22 anonim ***** válasza:
Te most hülyéskedsz velem ugye, hogy te akarod NEKEM bebizonyitani egy lényegtelen összehasonlitással, hogy nincs sok különbség. Továbbá azért nem látsz jelentps különbséget, mert nem tudod, hogy mi miaz. Ilyenkor bánom a legjobban, hogy rád szánok 3 percet, leirom, hogy mik azok a lényeges dolgok, amiben az x10 k.u.r.v.a gyenge, és akkor te jössz a tudatlan, elfogult pofáddal és megmondod a frankót. Mondtam menj el és komolyabban próbáld ki mind a 2-öt, lehetőleg egymás mellett. Hanem vegyed az X10-et csak nehogy csalódj egy Galaxy S vagy más felsőkategóriás Androidod telefon mellett.
2011. márc. 30. 21:10
 6/22 A kérdező kommentje:

jól van na...nem kell azért így beszélni a másikkal...érdekes h csak a galaxy s a jó...de nekem nem tetszik az a telefon...

csak kerek valami mást...hátha az ia van olyan jó...

én kérek elnézést h mertem valamit is íni

2011. márc. 30. 21:13
 7/22 anonim ***** válasza:
:) Nem kell ennyire azért elérzékenyülni, csak nem tudom megkülönböztetni az elfogultakat és a kissé hozzá nem értőket, akik annyira fárasztóak tudnak lenni, hogy először beóltok nekik, aztán tárgyalhatunk komolyabban. :) Nem tehetek arról, hogy a Galaxy S nem jön be neked, kezdhetted volna ezzel is. Viszont azt próbáltam kiemelni, hogy vannak ennél jobb készülékek is, de, hogy őszinte legyek az X10-nek is van komoly felhozatalan. Előnye, hogy Androidos, jó az ár-érték aránya, felhasználóbarát a felülete, de a képernyője nagyon gyenge, összeszerelése sem egy OMNIA 7 szintű, mondjuk a Galaxy S sem, de ami a legfontosabb, hogy a chipset-je elég jó, de nem a legkomolyabb teljesitményre képes. Csalódás biztos nem fog érni és, hogyha tetszik, akkor el kell menni és meg kell venni. Vigyázz rá és akkor majd lesz egy újabb barátod az életedben. ;)
2011. márc. 30. 21:19
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszi...de tudsz akkor jobbat annál?mert én még néztem a nokia n8-at(csak angyon drága és annyira nem tud többet...)samsung Wave s8500,vagy a sony vivaz

Vélemény?

vagy a samsungok alapból jobbak?én úgy hallottam h azok sokszor lefagynak...

2011. márc. 30. 21:28
 9/22 anonim ***** válasza:
Nem, a lefagyás az az oprendszertől és annak optimalizálásától függ. A Samsungok nagyon jól vannak optimalizálva, sőt arról hiresek, hogy nem nagyon fagynak, már amelyiknek komoly vasa van. Viszont N8-at a Symbian miatt ne vegyél, Wave-t a bada miatt és Vivaz-t a Windows miatt. Nagyon is jó rendszer az Android és nem mondtam, hogy rossz telefon az X10, csak véleményem szerint vannak nála jobbak is. Ilyen a Galaxy S vagy a Desire. Viszont én ilyen téren igényes vagyok a gyorsaságra, szép képernyőre, de ha átlag felhasználó vagy, akkor az X10 nagyon ajánlott.
2011. márc. 30. 21:32
 10/22 A kérdező kommentje:
A Desire az milyen? azt nem ismerem...:S:D
2011. márc. 30. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!