Akinek Samsung Galaxy Ace típusú telefonja van, tudna mondani róla néhány szót?
Figyelt kérdés
Szeretnék telefont venni és nagyon érdekelne az Ace :)2011. márc. 29. 23:19
1/5 anonim válasza:
szerintem jó telefon, én is ilyet szándékozom venni majd.
2/5 Panda Péter válasza:
mindenképp várd meg, amíg minimum egy tizessel le nem megy az ára, mert most még nem jó vétel (illetve inkább úgy mondom, hogy vannak sokkal jobb vételek is ezen az áron, pl Defy, Wave, lassan SE X10i)
3/5 anonim válasza:
itt is a defy-t írod megint...
a defy a vodánál volt jó áron. de most nincs.
akkor miről is beszélünk?
4/5 anonim válasza:
Nekem abszolút pozitiv eddig, nagyon jól kezelhető és gyors a menüje, jó rajta netezni, minőségileg is elég korretkt, jól van összerakva,a recés hátlap is jó dolog, viszont csúszik rendesen. Újlenyomatokat vadul gyűjti, a króm oldalkereten is, igy gyakran kell törölgetni. Kamera nagyon jó, szépek a szinek, a vaku erős. Videó minősége =nulla. A kijelző egyáltalán nem pixeles, minden szögből jól látni. Viszont ha rásüt a nap semmit nem látsz rajta. Az akksi intenziv használat mellett 1 napot simán kibir, és gyorsan fel lehet tölteni. Ha játszani szeretnél rajta a kisebb játékokat simán viszi(Angry Birdstől a NFS Shift-ig) viszont a nagyobb játékokat mint a n.o.v.a, fifa2010, gangstar sajnos vagy a szinek nem jók, a gyengébb 3d gyorsitó miatt, vagy a kijelző felbontása kicsi. Zenelejátszó nagyon jó, a 5.1-es hangzás brutális. Galéria nálam néha nem tölti be a képeket, ilyenkr vissza kell lépni és újra megnyitni kb 4 sec-et vesz igénybe. Szerintem megéri az árát, bár én előfizuval vettem, de abban az árkategóriában szerintem magasan a legjobb. Egy ideig biztos nem cserélem le. Remélem tudtam segiteni :) Üdv,
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, főleg az utolsónak a részletes választ!
2011. ápr. 2. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!