Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van rá mód hogy az eltűnt...

Van rá mód hogy az eltűnt BlackBerrymet megtaláljam?

Figyelt kérdés

Sajnos egyik ismerősöm játszott vele és elhagyta. Nem tudom hogy csinálta, arra is gondoltam hogy nála van.

De a kérdésem az lenne hogy esetleg GPS-sel vagy valamilyen módon ki lehet deríteni hogy hol van? Ma egy hete hogy eltűnt.(Blackberry 8300)

2011. márc. 29. 22:07
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Ne az amerikai filmeket vedd figyelembe. A gps az nem arra van, hogy megtaláld a telefont, hanem a térkép miatt van benne. Be kell jelenteni, hogy elveszett, és hogy a haverodnál volt, valszeg őt is ki fogják hallgatni, és ha nincs nála, akkor keresztet vethetsz rá.
2011. márc. 29. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem imei szám alapján találta meg a rendőrség.
2011. márc. 29. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Megszívtad.

Ha nem jelented akkor senki sem keresi.

Ha azt mondod elhagytad akkor is csak a szolgáltató.

A rendőrség nem keres elveszett mobilokat.

Csak ha ellopták vagy más bűncselekménnyel hozható kapcsolatba.

Ha lopottnak jelented és meg is lesz, könnyen megjárod ha kiderül az igazság és hamis tanúzás miatt te húzod a rövidebbet.

2011. márc. 30. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondd pontosan ugyanezt a rendőrségen is, és akkor van esély, hogy elkezdik keresni.
2011. márc. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!