Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-Mobile-nál még mindig várni...

T-Mobile-nál még mindig várni kell kb 1 hónapot egy iPhone 4 vételekor?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 21:56
 1/7 anonim válasza:
aham, barátomnak most jött meg, de másfél hónapot várt rá.
2011. márc. 29. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom mire vártok ti. :D Nem vidéki kis üzletben kell venni, szépen elmenni a fővárosba és ott. Én múltkor voltam bent, volt egy csomó nekik raktáron.
2011. márc. 29. 22:43
 3/7 bp1985 ***** válasza:
Ahoz képest minden budapesti boltba kint van a tábla, hogy várjá paraszt, nincsen ájfon. Legalábbis 10-ből 9-be.
2011. márc. 29. 22:45
 4/7 bp1985 ***** válasza:
Most az ájfonra vársz, 30 éve a zsigulira vártál. Érdekes, hogy az apple ott leragadt.
2011. márc. 29. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
nem! a barátom nak 3 napot kellet várni a T nél december végén jött meg neki de karácsonykor rendelte meg! nekem 1 napot kellet várni a vodafone nál(nekem is decemberbe jött meg)! de nekem mondta is a vodafone igazgatója(ö atta oda a telefon-t) hogy nagyon szerencsés vagyok hogy csak 1 napot kellet várnom:)
2011. márc. 30. 03:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Netes rendelésnél nem tudom mennyit kell várni, de ha üzletben akarod venni akkor boltja válogatja. Van ahol van raktáron van ahol nincs, meg kell próbálni több helyen.
2011. márc. 30. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyit várni. 3-4 nap kb
2011. ápr. 5. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!