T-Mobile-nál még mindig várni kell kb 1 hónapot egy iPhone 4 vételekor?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 21:56
1/7 anonim válasza:
aham, barátomnak most jött meg, de másfél hónapot várt rá.
2/7 anonim válasza:
Hát én nem tudom mire vártok ti. :D Nem vidéki kis üzletben kell venni, szépen elmenni a fővárosba és ott. Én múltkor voltam bent, volt egy csomó nekik raktáron.
3/7 bp1985 válasza:
Ahoz képest minden budapesti boltba kint van a tábla, hogy várjá paraszt, nincsen ájfon. Legalábbis 10-ből 9-be.
4/7 bp1985 válasza:
Most az ájfonra vársz, 30 éve a zsigulira vártál. Érdekes, hogy az apple ott leragadt.
5/7 anonim válasza:
nem! a barátom nak 3 napot kellet várni a T nél december végén jött meg neki de karácsonykor rendelte meg! nekem 1 napot kellet várni a vodafone nál(nekem is decemberbe jött meg)! de nekem mondta is a vodafone igazgatója(ö atta oda a telefon-t) hogy nagyon szerencsés vagyok hogy csak 1 napot kellet várnom:)
6/7 anonim válasza:
Netes rendelésnél nem tudom mennyit kell várni, de ha üzletben akarod venni akkor boltja válogatja. Van ahol van raktáron van ahol nincs, meg kell próbálni több helyen.
7/7 anonim válasza:
Nem kell ennyit várni. 3-4 nap kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!