Galaxy s-be minden androidos progi, játék ingyenes és tudok róla wifizni?
Figyelt kérdés
légyszi segítsetek leendő galaxy s tulaj
még eléggé kezdő
2011. márc. 29. 21:01
1/6 anonim válasza:
Iszonyat mennyiségű progi, rengeteg játék ingyenes, vannak ezekből fizetősek is, de öreg apóka leszel mire kimeríted az ingyeneseket.
WiFi van benne, lehet wifizni...
2/6 anonim válasza:
Igen, van benne WiFi. Ha WiFi-n keresztül töltöd le a programokat, akkor minden tiszta ingyenes, viszont ha mobilnetről akkor adatforgalmat generál. Ez az ingyen alkalmazás lista az Android Marketre vonatkozik, ugyanis ha akarod akkor a Samsung-nál van lehetőség bankkártyával fizetős programokat venni a Galaxy Store-ból.
3/6 anonim válasza:
már az olyan embereknek van pénzük ilyen telóra, akik ennyit értenek hozzá?:/
5/6 anonim válasza:
Senki sem úgy születik, hogy tudja ezeket a dolgokat...
6/6 Panda Péter válasza:
kedves barátom, üdv a kapitalizmusban. én már nem is idegesítem fel magam. (bár azért az "állíccs össze nekem egy gépet 600ezerből krájsziszre" kérdéseknél néha még felmegy a pumpa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!