Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung jó telefon gyártó?

Samsung jó telefon gyártó?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 19:34
1 2
 11/16 blex ***** válasza:

Samsung Omniám van. Évente cserélni kell a kijelzőjét, mert a samu nem volt képes egy normális panelt legyártani.

Úgy hallottam, hogy a Nexus S (amit szintén a samu gyártott) még az első frissítés előtt rendszeresen újraindult.

Az első Windows Phone 7 frissítés elvileg sehol sem volt teljesen zökkenőmentes, de a samsungék teljesen elb*ták. állítólag hibás firmware volt a készülékeken és jobb esetben nem frissült, rosszabb esetben tégla lett belőle.

Úgy vennék egy Omnia 7-est, de annyi rosszat hallottam, hogy már nem nagyon merek samsungot venni.

2011. márc. 30. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Az OMNIA 7 mai napig a legjobb Windows Phone 7-es telefon. A rengeteg frissitési probléma nem kifejezetten a Samsungot érinti, mintsem a Microsoftot, ugyanis a software teljes egészéről az gondoskodik. Az a szálló pletyka indult el, hogy a Samsung miatt nem lehet frissiteni az OMNIA 7-eseket, de biztos forrásból tudom, hogy csak hazánkban az Optimus 7-ből és a HD7-ből több ezer darabbal történt meg az, ami az OMNIA 7-el. Miután meghallottam, hogy a Samsung miatt késik a frissités, az az érzésem támadt, hogy a Microsoft van mire fogja, de mind kiderült, akkor még lehetőségük sem volt kiadni a NoDo-t. Miután bejelentették, hogy a frissitések akadása és késése mostmár, nem a Samsung, hanem a szolgáltatók hibája, akkor csak nevetni tudtam a redmondi óriáson. Tehát teljesen érthető, hogy az első frissités hibái más gyártóknál is megjelentek és teljes körűen a Microsoft hibája volt, ugyanis ők nem gondoskodtak a megfelelő készülékekre való megfelelő optimalizálással. A Nexus S-nél is ez a helyzet, az a tévhit, hogyha a Samsung csinálja, akkor a Samsung hibája a software-es problémák, holott úgy a Nexus S-nél, mint az OMNIA 7-nél a Samsung kizárólag a vasat adta, további belenyúlása a dologba nincs. Ha megnézzük a Galaxy S-et, vagy Wave telefonokat, amelyeket a Samsung maga optimalizált, belátjuk, hogy semmi baj nincs velük. Csak ilyen mikor nem a gyártó befolyásolja a frissitési dolgokat, de mégis ő a hibás a végén...
2011. márc. 30. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg egy M150-esem van, később pedig egy E2652w-t akarok venni. Nekem minden esetre nagyon tetszik a Samsung, csak ajánlani tudom. :)
2011. márc. 30. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Samsung??? 2 éve még a szőr is felállt a hátamon e márka hallatán, nemhogy telefont vegyek belőle. Azóta elteltek az évek, a Samsung kezdett belehúzni, manapság az egyik legjobb gyártónak tartom. Az Androidos telefonokból a Galaxy széria a legjobbak között van, nagyon népszerűek, kecés problémát hallani, a Galaxy S meg NO COMMENT, hogy mennyire népszerű és imádott lett. Továbbá mikor megfogtam a kezembe a Wave telefont, valamint az utódát, a Wave II-t, tudtam, hogy a Samsung talpra állt, nem lesz itt gond, ugyanis nagyon minőségi és jól összeszerelt telefonok. Az Omnia7 mára az etalon lett számomra, ami a szép képernyőt, minőségi anyaghasználatot és összeszerelést illeti. Ez az a telefon, amelytől még a Nokia is tanulhat minőség terén, mert az N8-at nem kicsit múlja felül anyaghasználatban és összeszerelésben. Amúgy ami még tetszik a Samsung-nál, hogy nyitottak az újra, szeretnek mindenhol ott lenni. Tehát olcsó, közép, felső kategóriában egyaránt részt veszenek az eladásokban és a smartphonok piacán is, amelyben a legnagyobb jövő van komoly készülékeikkel és választékos oprendszerrel nagyon ott vannak az élvonalban. Pozitivan csalódtam a Samsungban, manapság olyan telefonjai vannak, hogy sokszor elcsodálkozom, hogy a semmiből mégis, hogy tudtak ide fejlődni, miközben a szárnyaló Nokia csak zuhanni képes.
2011. márc. 31. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy rakás sz*r.... mindenki ezt ajnározza... most pl a Sonyericson xperia x10 el x8 al mi a bajotok? ZTE Blade is jó telefon. Nemtudom h most nektek meg ér -e pl 10.000 ft-vel többet az, hogy egy alkalmazást 1 másodpercel gyorsabban nyisson meg... tudjátok... az olcsó telefonok Samsungnál Sz*rok.... de Sonyericsonból van egy 5 éves k310i telefonom, és még mindíg jó... Azóta már van másik is de folyton használva van.... pl ha elmegyek horgászni vagy építkezésen vagyok akkor oda nem viszem el se az x8 ason se a T-mobile Vairy Text 2 met...
2011. ápr. 1. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
a samsung galaxy s 3 . 1 kalap fos.A haveromnak galaxy-ja van ,mindig lefagy ésvirusos volt amikor megvette újonnan a boltból.
2011. ápr. 1. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!