Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire HD vagy iPhone 4?

HTC Desire HD vagy iPhone 4?

Figyelt kérdés
Egyrre jobban dőlök a HTC felé de nem tudom
2011. márc. 27. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan dőljél a HTC felé mert az a jobb!!!!!!

EZ BIZTOS!

2011. márc. 27. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon érdekes kérdés, meg persze jól lerágott csont.

Az iPhonenak két nagyobb előnye van, ami kiemelkedő és egyértelmű. Az egyik ilyen ugyebár a szoftver és hardver közötti páratlan összhang, nagyon gyors és stabil az összes Apple cucc. A játékélmény a másik, szerintem egy iPhoneon jobb játszani mint bármelyik másik telefonon, még úgy is, hogy nem játszottam 100+os androiddal, de ez köztudott, hogy ebben az alma nagyon elöl jár.

Én azt vallom, hogy ezek szinte minimális előnyök, mert egy 130 ezres hardver is tud olyan gyors lenni, és tud olyan jó játékélményt adni, hogy ne ez legyen a perdöntő funkció. Ezek az előnyök teljes mértékben eltörpülnek az olyan tulajdonságai mellett, ami amúgy szubjektív, de én nagy hátránynak élem meg.

Ez egyik ilyen a MicroSD kártyával való bővíthetőség. Tudom, hogy az Applenek van nagy beépített memóriája, de engem akkoris idegesít, hogy egyszerűen nem tudom szimplán kikapni a telefonból, pendriveként egyszerűen elvinni bárhova, és használni.

A másik ilyen dolog ugye az oprendszer. Nekem ezerszer jobban tetszik az Android felépítése. Szeretem buherálni, és én sokkal jobban tudok azzal a nyílt rendszerrel azonosulni, mint egy iOS-el. Semmi fantáziát nem látok az iOS menüében, szinte már betegesen lebutított és egyszerű, egyszerűen nem tetszik.

Ami viszont egyértelmű, hogy ha valaki az Apple minden szubjektív tulajdonságait semlegesnek, vagy előnynek minősíti, szereti az oprendszer felépítését és rendszerét, illetve zártságát, profi szinten megtanulja a használatát minden és minden csínja-bínját, akkor garantáltan szeretni fogja, és nem akar majd mást. Én őszintén örülök, hogy nekem nem tetszenek.

2011. márc. 27. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben tuti a HTC desire HD t venném meg.
2011. márc. 27. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
IPhone 4 et teljes mértékben tudom ajánlani
2011. márc. 27. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
iPhone 4 vegyél!!! (HTC DESIRE HD meg ne legyen már tömegtelefon mint az SGS, mert én is olyat akarok!)
2011. márc. 27. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
iPhone 4-et ajánlom!
2011. márc. 27. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én iPhone 4et venném
2011. márc. 29. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!