Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg lehet javítani a Samsung...

Meg lehet javítani a Samsung j700-asomat?

Figyelt kérdés

Egy baj van vele, hogy el van rozsdásodva az a lyuka/bemenete ahol tölteni kell, és emiatt nem tudom feltölteni. Mikor egy ismerősöm ugyanilyen telefonjából áttettem az enyémbe a feltöltött aksit ment rendesen. Kár lenne eldobni a telefont mert nincs nagy baja.

Egyszer már elvittem szervizbe, de ott azt mondták, hogy nem lehet kicserélni a bemenetet, mert pont mellette van a procesor, és ahoz, hogy kicserélhessék fel kell melegítsék 300 fokra. A hő hatására kiéghet a proci.

Mit lehetne csinálni ezzel a telóval? Nem akarom eldobni, mert nincs nagy baja, hogy lehetne kicserélni a lyukát?

2011. márc. 27. 09:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha azt mondták,hogy sehogy akkor sehogy.Add el alkatrésznek.
2011. márc. 27. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!