Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem érzitek néha úgy, hogy a...

Nem érzitek néha úgy, hogy a régi jobb volna?

Figyelt kérdés
Tavaly januárban vettem egy S5230-at. Mára mélységesen megbántam. Kezdetben tök jó volt, új, érdekes, menő, divat stb. Mostanra úgy vagyok vele jobb lenne egy billentyűs teljesen alaptelefon. Visszasírom a 3310-es időket, mikor még a mobilt arra használták amire kitalálták. Ma már mindent lehet a mobillal csak lassan telefonálni nem..
2011. márc. 26. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Ma is vannak jó telefonok. De az S5230-at megértem hogy megbántad, mivel gagyi, érthető hogy nem húzza sokáig. (Húgomnak is olyanja volt, de ő sem használta pár hónapnál tovább.) Nekem iPhone-om van, lassan egy éve semmi baj vele, világért sem cserélném le egy nyomogatós ősrégi Nokiára mondjuk. Nem tudom, miért baj, ha egy telefonnal egyszerre több mindent is lehet csinálni. Pont az a jó a mai telefonokban, hogy multifunkcionálisak, nem kell 5 féle kütyüt hordanom magammal mindenhova...
2011. márc. 26. 22:51
 2/5 anonim válasza:
Az érintőképernyős Samsung S3370-esemnek olyan kicsi a hangszórója, hogy nem hallom tömegközlekedésben egy beszélgetés során a beszélgetőpartneremet. Vettem egy Samsung 3310-est, tökéletes. Nem az én hallásommal volt a baj. Többször volt szervízben, ugyan úgy kaptam vissza.
2011. márc. 27. 00:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem! De nemcsak a mobilokkal vagyok igy, hanem a számitógépes progikkal is, azoknál is sokszor jobb a régi, egyszerűbb változat :(
2011. márc. 27. 09:10
 4/5 blex ***** válasza:

ott van probléma, hogy vettél egy olcsó gagyi telefont, ami ráadásul samsung (jó, nem rossz a samsung, de erről hallok a legtöbb rosszat)

érintőképernyős telefont csak okostelefont szabad venni. iphone-t, vagy valami windows phone 7 rendszerűt (bár annak magyarországon egyelőre még nem olyan jó a támogatottsága), vagy androidosat, de véleményem szerint ahhoz egy kicsit több tudás és idő kell, hogy az ember jól ki tudja használni.

2011. márc. 27. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenesetre ilyen hibát többet nem vétek. Januárban lejár a szerződés és veszek majd egy olyan telefont, amivel telefonáláson kívül szinte mást nem is nagyon lehet csinálni. Ebből tanulva nem hinném, hogy egy okos telefon ezek után nekem való lenne. Ráadásul azok piszok drágák.
2011. márc. 27. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!