Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tuningolgassam a Samsung...

Hogy tuningolgassam a Samsung Galaxy 3-as telefonomat?

Figyelt kérdés
Most kaptam nincs rajta semmi.A marketet be kell állítani?Mit jelent az a füzött Rom, vagy mi?Milyen programokat ajánlatos kezdésnek rárakni?Előre is köszi a válaszokat!
2011. márc. 26. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:

markethez kell egy gmail account, azzal be tudsz lépni.

kezdésnek elég ennyi.

a főzött romokhoz már nagyobb hozzáértés kell.

valamint nem feltétlenül van mindenkinek rá szüksége.

2011. márc. 26. 19:32
 2/4 anonim válasza:

Ha nem a rendszer megismerése (esetleg androidra programozás) végett vetted a telefont, akkor ne akarj szerintem főzött romokkal bűvészkedni. Azokkal elérhetsz nagyobb testreszabást, funkciókat, de többnyire minden kellő funkciót tud a telefon. Egyedül a live wallpaper nincsen amihez rootolni kell (root felhasználóként mindent tudsz módosítani a telefonon, azt is ami alapból le van tiltva). Úgy vélem, hogy ezekkel nem kell foglalkoznod. Azért merem ezt gondolni, mert én a vásárlás előtt utánanéztem minden efféle dolognak, mert mélyebben érdekel maga az android rendszer, nem pedig átlagfelhasználóként.

Milyen programokat rakj rá? Gondolom a játékokat magad is megtalálod Marketen, simán csak keresed, letöltöd, magától felrakja és játszhatsz. Programból mondjuk egy Task Manager fontos lehet, azzal tudod lelőni azokat a programokat amik futnak, de nem akarod, hogy már fussanak (mert ugye futással jobban merül). Ajánlom figyelmedbe az androidos blogokat, ahol sok érdekes (hasznos és nem hasznos, csupán szórakoztató) app-ot ajánlanak. Amúgy a nincs rajta semmi mit jelent? Gondolom ilyenek vannak rajta app-ként, hogy Youtube, Gmail, Maps, Navigáció. Ezek a fő programjai.

2011. márc. 26. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:
És ez a gmail account végülis mi?Ez egy kód amit a vásárláskor kapok és azzal tudok belépni a marketbe?Szerintetek is a galaxy 3 jobb mint az x8?
2011. márc. 26. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:

a gmail a google ingyenes e-mail szolgáltatása.

www.gmail.com

regisztrál, használ, örül.

2011. márc. 27. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!