Hívásrészletezést kérhetek kártyás telefonra?
Az előfizusra tudom hogy lehet kérni de ha én bemegyek hogy van egy kártyás telefon a nevemen és szeretném megtudni milyen számokról hívták akkor azt megmondják?
Vagy legalább azt hogy arról a számról milyen hívásokat indítottak?
Azt előfizetéses telónál sem mondják meg, hogy milyen számokról HÍVTÁK, csak azt, hogy milyen számokat HÍVOTT az előfizetés.
Amúgy kártyás telefonnál is van részletezés, be kell menni az ügyfélszolgálatra. De ott is csak a SIM által INDÍTOTT hívásokat mondják meg. A fogadott hívásokat nem (illetve roaming esetén van amikor azt is, mivel számláznak rá :P)
Nekem kiszámláztak olyan sms-t, amit nem is küldtem el.
Reklamáltam, és követeltem, hogy mondják meg, hova ment el az a bizonyos 8 sms. ( Pont külföldön voltam, így ez a 8 sms elég sokat dobott a számlán) Nevetni fogsz: Azt mondták, nem tudják megmondani, mert azt nem jegyzik sehol.... Érdekes mi? Jóváírták és végül nem kellett kifizetnem. De a részletes számlán is csak a telefonszámok voltak és az sms-nek csak a szolgáltatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!