Le van tiltva az sms szolgáltatás?
Tesóm telójáról nem lehet sms-t küldeni,nem a telefonnal van a baj,mert ha beleteszünk egy másik kártyát azzal simán lehet sms-t küldeni.Mi lehet a gond a kártyával,szolgáltatással vagy a hálózattal?Hívni lehet,meg pénz is van a kártyán,csak az sms fogadás és küldés nem megy.Azt tudom h a minden telónak van sms centrum száma amin keresztül megy az üzi,az be van állítva rendesen,meg mondom nem a telóval van a baj(sony ericson s500)
Valaki tudja mi lehet a baj?
Nemtudom mi lehet a baj, de nekem is ugyanez van Nokia telóval, pannon kártyával, SMS-t fogad de küldeni nem lehet. Kíváncsi lennék mit válaszolnak majd. Egyáltalán lesz valami használható ötlet.
Nem tudok most 50 km-t utazni, a pannon irodába, hogy megnézzék. Ha egyáltalán tudnak segíteni rajta.
A híváskorlátozás szolgáltatással az SMS csatornák tilthatóak. Utána kellene nézni, hogy van-e aktív híváskorlátozás szolgáltatás a telefonon, és ha igen, akkor törölni az SMS korlátozására vonatkozó részét.
Ha SMS-t fogad, de SMS-t nem küld, akkor az egyértelműen SMS-központ beállítási hiba. (Egy előttem válaszolónak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!