Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SAMSUNG S5230 típusú telefonom...

SAMSUNG S5230 típusú telefonom van. Segítenél?

Figyelt kérdés
Megtelt a naptár memóriája, hiába van benne 16giga, nem a memóriakártyával van gond, hanem egyszerűen így programozták, hogy adott bejegyzés utánmár nem lehet írni.A bejövő sms-ekkel is ez a probléma. Nem lehetne valahogy átprogramozni, hogy addig lehessen terhelni,amíg a memokártya bírja?(amúgy a képeknél is azthiszem 999-re le van korlátozva, csak ott letudom tölteni a gépre.) Olyan szép emlékek a régi tavalyi, meg tavalyelőtti naptárbejegyzések, sms-ek, nem szeretném törölni őket. Vagy valahogy azokat nem tudom átküldeni a gépre?
2011. márc. 25. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
mikor csatlakoztatod a géphez, akkor nem jelenik meg az, h naptárbejegyzések?vagy bluethoothon keresztül?ha van a gépednek is bluethoothja próbáld így, ha nem írd meg, h nem sikerült, és próbálok másként segíteni, ok? ja, és az alattad levő vagyok, akinek írtál előbb. köszi a választ, de akkor sem jelenik meg a névjegyzék meg az üzenetek, hogyha várok, vagy ha többször is próbálom...:(
2011. márc. 25. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Amikor csatlakoztatom nem jön ki csak a képek és videok importálása+ különféle képnézegetők, és, hogy mappa megnyitása. ha megnyitom a mappát ott nincs se üzenetek,se naptár.A bluetooth-om meg nem műlödik.Megnéztem, és a teló memoriájába menti az smseseket és a naptárat, tehát kártya olvasóval sem tudnám letölteni, és nem is lehet a kártyára áttenni a telóból.Tényleg valami program kéne, ami esetleg feltöri.

Tehát bekapcsoltad a telódat, és azóta is inicializál? Próbáldmeg kivenni az aksit, aztán újra bekapcsolni.Szerintem nem nagyon lehet mást csinálni, csak szervíz, de azért várj pár napot, hátha helyreáll, nekem nem volt még ilyen.

2011. márc. 25. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
A PC stúdióban vannak kisalkalmazások.Pl telefonkönyv,ütemező--ez a naptár--, feljegyzések, stb. Mindegyiknél ott a lehetőség lementeni a számítógépre. A sz. gépen pedig meg fogod találni mindet a NPS-ben a dokumentumokban.
2011. márc. 25. 19:38
 4/8 A kérdező kommentje:

huu köszi, eddig nem a pc studiot használtam, hanem a mappát nyitottam meg, nem is tudtam, hogy ott vannak ilyen funkciók.

Na a gondom most az, hogy azt írja ki, amikor rányomok, hogy adatok importálása mobiltelefonról a számítógépre, hogy: A mobiltelefon nem támogatja a következőt:Ütemezés

Miért? Mit tegyek?

2011. márc. 26. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem mentettem még semmi ilyesmit a telómra. :((

Megnézem és majd írok, ha addig nem jössz rá magadtól. Jó?

2011. márc. 26. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Megnéztem.

Azt ajánlom, amikor nyitva van az ütemező ablaka, bal oldalt fent nyisd le a menüt .Ott van súgó. olvasd el, próbálgasd. Sajnálom, ennyit tudtam most...

2011. márc. 26. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ajánlom még ezt a fórumot. Regisztrálj és segítenek sokan.

2011. márc. 26. 23:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, már tegnap is próbálgattam nézegetni a súgót, de csak azt találtam, úgy általánosságban, hogy kell küldeni, azt nem, hogy mi van akkor, ha hiba üzenet jön ki. Most feltettem a kérdésem a fórumra, majd, ha megoldódott a probléma visszaírok.
2011. márc. 27. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!