Mit gondoltok a ZTE bladeről? (lent)
Figyelt kérdés
Nemarra vagyok kiváncsi hogy pixelhibás volt az első széria meg ilyenek hanem inkább a jobb odlalára 2.2es főzött rommal h működik?Megéri?Tapasztalatok stb.?2011. márc. 24. 20:44
2/11 anonim válasza:
csatlakozom az elsőhöz sajnos, egy semmire se nagyon való olcsó kínai vacak... :S
3/11 anonim válasza:
az a véleményem, mint az első 2-nek, de ha téged nem zavar, akkor neked biztos jó lesz.
ha főzött romokkal, akarsz foglalkozni, akkor inkább X8. tömegtelefon, és rengeteg ilyen jellegű leírás van. én most keresek 1.7es superoneclicket, de nem találok:D
4/11 bp1985 válasza:
Kevés tapasztalattal rendelkező gyártó. Vannak ennyiért samsungok, amik jobbak. Tuti h nem vennék zte-t még legalább 2 évig. Majd ha kint lesz 10-15 telefonjuk, akor már gondolkoznék rajta.
5/11 anonim válasza:
"Kevés tapasztalattal rendelkező gyártó"
"A 25 éves múltra visszatekintő, erősen feltörekvő cégnek számító"...
6/11 bp1985 válasza:
Mióta i létezik zte telefon? Ha 25 éves múltja van, akkor meg eléggé gáz gyártó, hogy rögtön egy kijelzőhibás telefont ad ki a kezei közül. Ugye a zte blade első szériája kiváló volt????
7/11 anonim válasza:
Én szerencsére kifogtam egy jót...
Arra tökéletes, hogy meismerd az Androidot, mivel tulaj vagyok dicsérnem kéne , de nem teszem.
Jó telefon, de tényleg vannak jobbak ezért az árért, de nekem bejött.
8/11 anonim válasza:
Kezdő okostelefonnak jó, birom h olyanok fikázzák akiknek méga kezükbe sem volt...2.2es főzött ROM-al rohadt gyors és nekem még a Dungeon Defender is futott rajta aminek sokkal nagyobb az igénye mint ami a ZTE Bladeben van...X8nál meg pont aza baj h szar tömegtelefon, legyél egyedi és vegyél egy ZTE-t ha nincs jobbra pénzed, hidd el megéri.
9/11 anonim válasza:
nem véletlen tömegtelefon, olcsó és jó. másrészt meg az x8 és az x10minikből annyi van mint az állat, és ha valaki szeret buherálni, akkor kb 5x annyi leírás van ezekre mint a blédre.
10/11 anonim válasza:
az igaz h olcsó..de hogy jó...uhm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!