Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-Mobile Vairy Touch II- t,...

T-Mobile Vairy Touch II- t, hogy tudom összevarázsolni a géppel? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Használtan vették nekem, de nem volt usb kábel külön vettem hozzá se cd és drivert nem találok neten hozzá. SEgítsetek légyszi. Előre is köszi
2011. márc. 24. 20:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Összedugom a géppel, de nem látja a gép. Eszközkezelő sem látja.
2011. márc. 24. 20:14
 2/3 anonim válasza:
csak annyi az egész hogy a telefont összedugod a géppel és a telót kikapcsolod!!!! utánna elvileg be jön egy ilyen"elem " szerüség (ami tölt)(hagyd ugy a telót kikapcsolt helyzetbe!! ha bekapcsolod a zelót akkor szétcsatlakozik) és már teheted is ráfele a cuccokat!!:D rem tudtam segiteni!:D
2011. márc. 28. 22:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, de sajnos már nem tudom meg, hogy úgy kellett volna-e, mert "elhagytam" a telefont :( Sulipadpa felejtettem mire visszamentem érte már nem volt ott. Kérdezősködtem, de semmi eredménye. Mindenki tagad mindent. :( Azért nagyon hálás vagyok a segítségedért.
2011. márc. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!