Van olyan telefont amiben ingyen használható navigációs rendszer van nem kell net hozzá és nem kell hozzá internet hozzáférés csak mint ha a kocsiba lenne a nav system? Mik azok?
A Nokiákon van az ovi maps, akkor még elég sokszor szokott lenni, hogy egy WinMo-s telóhoz ajándékba adják az igo-t, illetve a Samsung Galaxy Spicahoz adták még az igo amigo-t.
De szerintem ez manapság semmit nem számít, hogy milyen navigációs programot van előretelepítve a készüléken mert úgyis be lehet szerezni másikat.
Nokia: Ovi Maps, Garmin mobile xt
Windows Mobile: iGo
Android: iGo, Aura, Ndrive, Sygic, Motonav
Ezek a legnépszerűbb programok és nem kell nekik net és könnyen beszerezhetőtek.
első!
és ha már ennyire kened a témát akkor légszi mond már meg h a SE Satio-hoz vane ilyen progi és ha van akkor melyik. köszi:)
19:06
nem akarok baromságot irni de ha jól értem akk a kérdező azt kérdi h amit irtál is h: "felteszed és már használod is".
hogy felteszi és használja, de h a használathoz kell e neki a telefonon a fizetős net v a program net nélkül megy...
ha én értettem félre akk sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!