Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung galaxy Ace telefonról?

Figyelt kérdés
megéri a pénzét? vagy ezis olyan luxus szar ami csak jól néz ki de semmit nemtud ... ?
2011. márc. 23. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Megéri az árát, a középkategóriás Androidosok közül a legjobb. És nem, ez nem az a luxus szar, ami semmit nem tud, hanem az a korrekt készülék, amely baromira okos, sok mindenre használható és az ára is rendben van. Ajánlott készülék.
2011. márc. 23. 22:03
 2/3 Panda Péter ***** válasza:
jó teló, de szerintem most még túlárazott kicsit.
2011. márc. 23. 23:00
 3/3 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom, én vasárnap vettem meg az enyémet. :) Előfizuval vettem, mert egyenlőre még tényleg elég borsos ára van, bár igy utólag látom hogy megéri az árát. Gyors, gyönyörű és "egyszerű" a kezelőfelület. A kijelző ahhoz képes hogy tft szerintem nagyon jó, pixelesedésnek nyoma sincs. Negativ dologk amiket észleltem: a hátlap (Onix Black) csúszik mint az állat :D, újlenyomatokat vadul gyűjti, gépelésnél le szokott maradni az ujjamhoz képest, pedig nem vagyok gyorsgépelő, galéria néha nem jeleniti meg a dolgokat, de egy visszalépéssel és újrabelépéssel lehet korrigálni kb 2 sec-et vesz igénybe. A vaku erős, a fotók minősége elfogadható bár egy fizikai gombért rengeteg pénzt adnék...én mint volt elvakult Nokiás csak ámulok és bámulok :)
2011. márc. 24. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!