Androidos telefonok hogy zabálják a pénzt pl facebook használatakor?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy xperia x10 minit, és nem tudom mire számítsak. Lesz hozzá mobilinternet, és arra lennék kíváncsi hogyha pl bekapcsolom a timescapet, az mennyire zabálja le a pénzt? Még sosem volt iylen telefonom így nem nagyon tudom hogy megy ez. Igazából nekem a facebook a fontos, ha be van kapcsolva hogy mindig jelezze az állapotváltozást az mennyire viszi a pénzt? vagy hogy működik ez? Köszönöm a válaszokat.2011. márc. 23. 20:03
1/5 anonim válasza:
Általában ez úgy működik, hogy az adatforgalom után fizetsz. Szóval ugyanannyit fizetsz ha 5 perc alatt csinálsz 1 megányi adatforgalmat mint ha 1 óra alatt csinálnál ugyanekkora adatforgalmat. Viszont mint írtad lesz hozzá mobilnet előfizetés. Itt van egy fix összeg amit fizetsz cserébe kapsz egy fix adatforgalmat amit felhasználhatsz. Amíg ebben a keretben vagy addig nem fizetsz pluszba (szóval itt mindegy, hogy 5 perc alatt 1 vagy 2 mega lesz adatforgalmad) csak akkor ha túlléped. De úgy tudom, hogy a vodafone csak lekorlátozza a sebességet ha túlléped az előírt adatforgalmat (a többi szolgáltatónál nem tudom, hogy hogy működik).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És ha be van állítva pl a timescape vagy csak a facebook (nem tudom pontosan hogy megy ez) akkor az mennyi adatforgalmat csinál? Ha tegyük fel folyamatosan megy akkor mennyi idő alatt viszi le a 100 megás forgalmat? (olyan csomi lesz amihez ennyi jár)
2011. márc. 23. 20:48
3/5 anonim válasza:
Maga a Timescapehez nem kell net, mert a kezelőfelület. A facebook kliens meg nem hinném, hogy olyan sokat fogyasztana szóval a 100mega az úgy is elég lesz, hogy ha az e-maileidet is leszeded.
4/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm szépen! :) igazából nem akarok állandóan netezni rajta, nem ez a cél, csak néha fb, 1-2 cucc a marketből ami kell, meg a timescape érdekelt.. :)
2011. márc. 23. 20:56
5/5 anonim válasza:
Nekem pont mákom van :D a szobámból elérhet ő egy ingyenes wifi port :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!