Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade már nem 'modolható'?

ZTE Blade már nem 'modolható'?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy most jöttek újak, amin nem lehet Androidot stb.-t lecserélni, igaz ez?
2011. márc. 23. 18:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
na ebből sokmindent nem értek. mit nem lehet cserélni hol?
2011. márc. 23. 18:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát új szállítmány érkezett, amin nem lehet a 2.1-es Androidot 2.2-esre, vagy akár 2.3-asra 'cserélni'. Meg függetleníteni stb.-t csinálni vele.
2011. márc. 23. 18:22
 3/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ezeket megcsinálni nem lehet vele.

2011. márc. 23. 18:22
 4/13 anonim ***** válasza:
vegyél Sony Ericssont, azzal azt csinálsz amit akarsz :)
2011. márc. 23. 18:29
 5/13 anonim ***** válasza:
És ezt hol olvastad, hogy nem lehet? Mert nem hinném, hogy bármiben is különbözne egy ma vásárolt Blade egy pl. két hónapja vásárolttól.
2011. márc. 23. 18:32
 6/13 A kérdező kommentje:

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:29

Utálom a Sony-t

90%-os:

Hát pontosítok: Nem én, hanem apum olvasta, mert ilyen telót kértem születésnapomra, de kikeresem. (Amúgy szerintem se különbözik, bár volt pixelhibás az első néhány szállítmányban, aztán meg már nem volt, ezért biztos, ami biztos alapon megkérdeztem.)

2011. márc. 23. 18:34
 7/13 bp1985 ***** válasza:
52%
Az lehet, hogy utálod, de mégis jobb, és fényévekkel tapasztaltabb gyártó, mint a zte. Sőt, szériahibás se nem is volt. zte-ből meg rögtön az első telefonjuk az volt.
2011. márc. 23. 18:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor se veszek, lehet hülye vagyok, de Sony-t nem vagyok hajlandó venni... :S
2011. márc. 23. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

1. A ZTE sok éves gyártó, más kérdés, hogy MO-ra nem szállított.

2. valóban, az újabb érkezésű programjában más mint a korábbiak, de (ha más eljárással is) moddolható, és még azt is hozzáteszem, hogy pillanatnyi csak a "meglepődés", ami még kell, az is meg lesz oldva, kis idő kérdése.

2011. márc. 23. 19:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Sony Ericssonból nincs típushiba? A francokat nincs! A falunkban minden ismerősömnek volt vele problémája. A 60 ezer ft alatti Sonyk szart sem érnek, ablakon kidobott sok-sok pénz.
2011. márc. 23. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!