Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van jó widget-etek, játékotok,...

Van jó widget-etek, játékotok, alkalmazásotok?

Figyelt kérdés
Hellóka. Nem rég kaptam egy androidos telefont és úgy most kezdtem belejönni ebbe a rendszerbe. Nem tom h vannak e olyanok amikre én gondolok, de nem tok témákat? vagy még ilyen órákat, naptárakat stb...Játékokat is találtam már de érdekelne, hogy ti mikkel játszotok. Szóval bármi az androiddal kapcsolatos érdekelne.
2011. márc. 23. 16:56
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és még egy kérdés: lehet csatlakozni a számítógépes netre ha csatlakozom a telefonommal a gépre?
2011. márc. 23. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
otthoni netedre wifivel tudsz csatlakozni ha van wifi router másképp nem. Marketban nézelődj alkalmazások után
2011. márc. 23. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:

A gép netét nem tudod használni telón. A témázást azt kezd ott, hogy leszeded az ADW launchert mert ehhez elég sok témát lehet találni vagy a Launcher pro plus (ez fizetős) ehhez igaz nincsenek témák de az alsó sáv hátterét illetve ikonjait testre tudod szabni és vannak widgetjei is (nekem pl. a naptár widgetje nagyon tetszik).

Az óra widgetek közül a fancy widget, beautifull widget és a miui clock ami elég szép és még egy időjárás jelző is került bele.

Naptárra elég sok variáció van pl. a Smooth calendar, Calendar widget és az Android agenda widget

2011. márc. 23. 17:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi aválaszokat!:)
2011. márc. 24. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Na bocsi még egy kérdés. sikerült a gépről felrakni a telómre az ADW launcher és a telefonom elvileg fel is telepítette magára (legalább is ezt írja), hogy tudom "bekapcsolni"?
2011. márc. 24. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha megnyomod a home gombot (házikó ikonú gomb) előjön egy home választó menü. Itt két lehetőséged lesz az ADW és a gyári. De ha ez mégse működne akkor van a home switch nevű alkalmazás. Ezzel át tudod váltani.
2011. márc. 24. 19:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Á:)

Köszi

2011. márc. 26. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!