Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5620 Monte VAGY...

Samsung S5620 Monte VAGY Nokia 5230?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb?

Melyiket érdemesebb megvenni?

Nekem elég fontos a WiFi de az lehet előfizetéses is de igy mégis jobb.:)

A jó op. rendszer is fontos hogy tudjak rakni rá játékot,témákat stb.

Szóval melyik a jobb?:))

2011. márc. 22. 18:20
 1/4 Levcsikee válasza:
Samsung Monte! Sokkal jobb! ;)
2011. márc. 27. 14:23
 2/4 anonim válasza:
A Monteval sok baj van,fagy meg a legalapvetőbb hiba h bekrepál a hangszórója több ismerősömnél is ez volt a hiba..A Nokia 5230 az jó de a Nokia inkább gombos telókban erős és a symbian is elavult vmilyen szinten,én nem ezek közül választanék,inkább keress vmi olcsóbb Androidos készüléket pl. ZTE Blade
2011. márc. 27. 16:14
 3/4 Csicsek Zoltán ***** válasza:
jó op.rendszer kell?Lehet a Nokiáé sem olyan jó (ez a symbian) de úgy tudom, hogy a Montén mégcsak nem is Android van hanem egy samsung által szabadalmaztatott valami
2011. márc. 27. 16:21
 4/4 Levcsikee válasza:
jól tudod.. montéban, sem nokiában nincs andriod.. és amugy ennyi pénzből iagazvan egyik kommentelőnek.. ne ezek közül válassz! keress jobbat ugyanennyiért v kicsit drágábban.
2011. márc. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!