Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért is jó készülékek a...

Miért is jó készülékek a WP7-es telefonok?

Figyelt kérdés

Lehetséges h a láthatáron van egy ilyen készülék ( vásárlás :D )

Melyiket tudnátok ajánlani? ( LG Optimus 7, HTC HD7 stb... )

2011. márc. 22. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Samsung Omnia 7
2011. márc. 22. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
OMNIA 7. H miért is a legjobb a WP7-esek közül?? Fogd a kezedbe és nézz a képernyőjébe. Egyből elfelejted a fakóbb LG-t vagy htc modelleket. Miért jó? Letisztult, egyszerű, okos rendszer, mely nincs tuldiszitve, semmi felesleg, csak amit használni kell. Viszont felhasználói élmény kiváló, gyorsasága meg tényleg magas szinten van. Továbbá elit telefonok, amelyek nem az Androidosok hanem az iPhone-ok ellenfelei.
 3/9 anonim ***** válasza:
A kezdeti hiányosságok felett még szemet húnytam, de szerintem maga a kinézete borzalmas, el nem tudnám képzelni, hogy bármikor olyan telefonom legyen, de akinek tetszik maga a kezelőfelület, annak csak ajánlani tudom. Meg van szabva a hardver, nem fog akadozni, be-befagyni, mint az Android egy X8-on vagy egy LGn. Amúgy Samsung Omnia 7
 4/9 anonim ***** válasza:
Második. Azért, mert rárakják az androidot egy szar hardverre, az nem az android hibája. Egy androidos HTC Desire HD, vagy Galaxy S ugyanolyan vetélytársa egy iPhonnak, mint akár melyik WP7-es
2011. márc. 22. 16:36
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd ezt el! Biztos, hogy az OMNIA 7-et venném, hogyha WP7-ben gondolkodnék. Fémház, összeszerelés tökéletes, képernyője a legszebb a WP7-esek közül, és a T-be akciósan 85 ezer .... mikor megláttam az állam leszakadt, holnap megyek visszavarratni. :D

2011. márc. 22. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
2.dik vagyok. Az egész rendszer felépitésére, megoldásaira utaltam. Ez is egy kötött rendszer, tehát nem az Androidosok ellenfele, mert aki buherátor, az úgyis olyant vesz, akármilyen is legyen a rendszer. Ilyen téren hasonlitottam az iPhone-hoz. :)
2011. márc. 22. 16:40
 7/9 anonim ***** válasza:
értem, igazad van:)
2011. márc. 22. 16:41
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :) még egy kérdés

miért nem lehet ezeket bővíteni mem. kártyával? :S

2011. márc. 22. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Akciósan 85 ezer? Basszus, tényleg most esett le milyen olcsó...
2011. márc. 22. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!