Miért nem tolti fel a képet? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Iphone4-em van,amivel szeretnék feltolteni képeket a facebook oldalamra,de valami miatt nem tolti fel.Tobbszor is probàltam,de mindig azt irja ki,hogy jelenleg nem lehet feltolteni,probàljam késobb! ? szerintetek? 5let? koszike2011. márc. 22. 13:38
1/3 anonim válasza:
Próbáld felrakni a számítógépre(nem tudom, hogy hogyan, nem vagyok iPhone tulaj:D) és onnan próbáld feltölteni.
2/3 A kérdező kommentje:
koszi a tippet,de pont az a lényege,hogy ha nem vagyok gépkozelbe,akkor is tudjak képet feltolteni. a pc-rol feltoltéssel nincs gond. azért koszi,h probàltàl segiteni!vàrom a tovàbbi tippeket.
2011. márc. 22. 14:38
3/3 anonim válasza:
Jogos, bocsi.Nem lehet, hogy azon az interneten ahol próbálsz rá feltölteni le van korlátozva a Facebook?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!