Sony ericsson w995-nek megy még lejjebb az ára?
most olyan 60000 ft körül van ha nem megy le akkor megveszem de érdekelne hogy megy e még lejjebb mert ha igen akkor pár hónapot tudok várni csak a szutyi w200 amat leakarnám cserélni egy pöpec telóra :D:D
w200 megmarad melós telónak w995 a szabadidős:D:D
Jobb,de ha neki ez kell...
Miért lenne ratyi?JÓL VAGY?
SAMSUNG STAR ESETLEG RATYI,DE EZ NEM!
Mert 60k-ba kerül és buta mint a tök. Ennyiért már egy egész jó Androidos rendszert lehet kapni. Ja és rossz képeket is készít idézet a mobilaréna tesztjéből:
"A képek viszont egyáltalán nem jók. Mint az alant látható, jellemzően tökéletes fényviszonyok között, szikrázó napsütésben készültek a fotók. Ez már a sokadik Sony Ericsson, ahol az automatikának fogalma sincs róla, hogy mennyire van világos, s hogy mennyi kontraszt kéne, az ég sokszor beég, a felvételekre mintha egy láthatatlan ködfelhő telepedne rá, 100%-os méretben pedig látszik, hogy iszonyat sok a zaj, s legalább ugyanennyire el is mossa a részleteket a képfeldolgozó algoritmus. Persze még így wow, hogy egy Walkman telefonban ilyesmit találunk, de ha már lúd, akkor legyen kövér, ugye, márpedig ez a lúd inkább egy anorexiás csirke."
de szart se ér az optikája azt idéztem be...gondolom a kérdező hasra lehet esve hogy 8,1 mp-s a kamerája pont azért
az N86-nak is pl 8mp-s és atom jó ngaylátószögű képeket készít, egy lapon se lehet említeni ezzel...
Sok köze nincs a mpx-elnek a jó minőséggel...
Ha ezt nem tudja,akk felesleges neki.
N86 volt nekem,nagyon szerettem,még az n82esnél is jobb képet csinállt!PEDIG AZ NAGY SZÓ
akkor egyetértünk :) bízzuk rá a kérdező inteligenciájára, hogy melyiket választja.
amúgy a w995 csak qvga videót vesz fel, ami még rádob egy nagy szarkupacot az optikájára...
az N95, N86 VGA-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!