Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung GT s5230-om beleesett...

Samsung GT s5230-om beleesett a WC-be. Gyorsan kiszedtem, majd kb.1 perc múlva kiszedtem belőle mindent, és most szárítom. De egypárszor bekapcsoltam már, és semmi. Mit javasoltok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 16:39
1 2
 11/16 Furjadék* ***** válasza:
0%
A telefon bekerült az őt megillető helyére:D
2011. márc. 24. 20:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Tönkrement. De azt mondják a rizsbe csak utána tedd, ha először Deszt.vízbe rakod. De hát mások hibájából tanul az okos, sajátjából a buta, a hülye még a sajátjából se. Ha ilyen lenne mással azonnal DESZT.VÍZ!!!!!!!!!!

Amúgy kösz mindenkinek a tanácsokat.

2011. ápr. 1. 13:16
 13/16 bp1985 ***** válasza:
54%

ha először Deszt.vízbe rakod.

Persze, áztasd el mégjobban:D Ki mesélte neked ezt a baromságot? Még több víz kerül úgy bele. Gondolkozz egy kicsit.

2011. ápr. 1. 15:40
 14/16 anonim ***** válasza:

RE: " ha először Deszt.vízbe rakod.

Persze, áztasd el mégjobban:D Ki mesélte neked ezt a baromságot? Még több víz kerül úgy bele. Gondolkozz egy kicsit."

És akkor mi van? Ha valamihez nem értesz legalább ne égesd magad azzal hogy beleszólsz.

2011. ápr. 2. 02:52
 15/16 A kérdező kommentje:
A szervízben mondták. Amúgy azért nem megy tönkre mert nem vezeti az elektromosságot ..... vagy micsoda. Állítólag kitisztítja.
2011. ápr. 6. 16:41
 16/16 István123456789 válasza:
Dobd a KUKÁBA !!!
2012. febr. 1. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!