Samsung GT s5230-om beleesett a WC-be. Gyorsan kiszedtem, majd kb.1 perc múlva kiszedtem belőle mindent, és most szárítom. De egypárszor bekapcsoltam már, és semmi. Mit javasoltok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 16:39
11/16 Furjadék* válasza:
A telefon bekerült az őt megillető helyére:D
12/16 A kérdező kommentje:
Tönkrement. De azt mondják a rizsbe csak utána tedd, ha először Deszt.vízbe rakod. De hát mások hibájából tanul az okos, sajátjából a buta, a hülye még a sajátjából se. Ha ilyen lenne mással azonnal DESZT.VÍZ!!!!!!!!!!
Amúgy kösz mindenkinek a tanácsokat.
2011. ápr. 1. 13:16
13/16 bp1985 válasza:
ha először Deszt.vízbe rakod.
Persze, áztasd el mégjobban:D Ki mesélte neked ezt a baromságot? Még több víz kerül úgy bele. Gondolkozz egy kicsit.
14/16 anonim válasza:
RE: " ha először Deszt.vízbe rakod.
Persze, áztasd el mégjobban:D Ki mesélte neked ezt a baromságot? Még több víz kerül úgy bele. Gondolkozz egy kicsit."
És akkor mi van? Ha valamihez nem értesz legalább ne égesd magad azzal hogy beleszólsz.
15/16 A kérdező kommentje:
A szervízben mondták. Amúgy azért nem megy tönkre mert nem vezeti az elektromosságot ..... vagy micsoda. Állítólag kitisztítja.
2011. ápr. 6. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!