Blackberry Storm vagy Nokia X6?
BB Storm-ot nem ismerem, de X6 van tesómnak, és rendszeresen használom.
A symbian szörnyű, Nokia-ból érintős telót sosem vennék.
Folyton lefagy, akadozik, lassú.
Meg egy android után nekem nagyon nem tetszett az egész, még ha normálisan működött volna akkor sem, de ez már szubjektív.
BB nekem nagyon bejött,a wifit hiányoltam eladtam...
X6 16GB-om van 2db is ,megvagyok vele elégdeve,szerintem ennél nincs jobban bekalibrált kijelző,nagyon érzékeny és kezelhető,mindent az új szoftwarenak tudható be,amelyen már kinetikus görgetés is van.Ha érdekel az eggyiktől megvállnék úgyis...
A BB más súlycsoport, mint a többi telefon. Nekem lassan 1 éve egy BB 9700 Boldom van és nem cserélném le, legfeljebb egy újabb BB-re. :-)
Az X6-ról hallani jót is, rosszat is, meggondolandó.
Előző előtti vagyok:
Am. tényleg, most nemrég én is becseréltem egy Black Berry 8320-ra, hát mit mondjak, az eddigi telóimhoz össze sem hasonlító, olyan, mint ha egy másik "telóuniverzumban" lennél! :)
De komolyan, profi cucc az biztos, nekem meg tetszik a nagy QWERTY billenytyűzet a széles kijelzővel! Nem tudom, hogy ez a BB Androidos-e, mert ha nem, akkor én jobban ajánlok egy ANDROID OS-es telót! Nah, az aztán a királyság!
Van BB 9000 Bold-om,szerintem ez a lehasznállhatóbb és leg átláthatóbb oprendszer!sohasem akad és fagy le!nincs rá még virus sem :D
Galaxy S-em se rossz,de a Blackerry OS 6.0 jobban bejön.Ja és van App world is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!