Ha tényleg használni is akarod és nem csak felvágni vele a haverok előtt, ha nem akarsz csalódni és több évre tervezel a mobillal akkor egyértelmű hogy Nokia. Mindig Nokia.
2011. márc. 20. 09:03
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem felvágásból. Csak gondoltam megkérdem, mert nem tudok dönteni, de valszeg. Nokia lesz :D
2011. márc. 20. 09:06
3/9 anonim válasza:
Samsung Galaxy S gondolkodtál?:D
2011. márc. 20. 09:13
4/9 anonim válasza:
Első vagyok! vagy vegyél egy Galaxy S-t mint ahogyan az utánam hozzászóló írja, vidd minden hónapban szervizbe és fél év múlva add el 20 ezerért ha már meguntad xD
2011. márc. 20. 09:20
5/9 anonim válasza:
Amúgy én is teló vásárlás előtt vagyok, N8 és SGS a kiszemeltem!
Samsung Galaxy S mert tudásban többet nyújt,erősebb a hardverre jóval! Egy negatív hogy nincs vaku rajta!
Nokia N8 mert van vakuja szép képeket készít, és a burkolata fém! Ez a pozitívuma nekem róla! Jah és nem tömegtelefon mint a Galaxy S!:D
De még nincs eldöntve melyiket veszem meg, de eddig Samsung Galaxy S nagyon úgy nézz ki!
2011. márc. 20. 09:31
6/9 anonim válasza:
Egyértelműen N8 hozzá képest a xperia egy nagy rakás... jah és ha már ilyen jól megy vehetnél egyet nekem is:P
2011. márc. 20. 11:22
7/9 A kérdező kommentje:
=)) Akkor Nokia. De olvastam máshol, hogy az érintős telefonjai lassúak. Ez igaz?
2011. márc. 20. 14:11
8/9 anonim válasza:
Szia!
Én ilyet használok én meg vagyok vele teljes mértékben elégedve, szerintem nem lassú és a csili-vili is meg van ha felraksz egy spb mobile shellt úgyhogy én ajánlani tudom, sok sikert hozzá!
2011. márc. 20. 19:21
9/9 anonim válasza:
Szia!
Előszöris maximálisan eggyetértek az 1. válasszal hogy Nokia N8 (én állandóan azzal netezek (wifi) pl most is az n8 ammal írom a választ) mászrészt a másik kérdésed: Az hogy érintőképernyős- e a teló az nem befojásolja a gyorsaságot, az hogy ki és miből csinálta a mobilt na az befojásolja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!