Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8 vagy Sony Ericson...

Nokia N8 vagy Sony Ericson Xperia X10?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok, és miért?
2011. márc. 20. 08:56
 1/9 anonim válasza:
Ha tényleg használni is akarod és nem csak felvágni vele a haverok előtt, ha nem akarsz csalódni és több évre tervezel a mobillal akkor egyértelmű hogy Nokia. Mindig Nokia.
2011. márc. 20. 09:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem felvágásból. Csak gondoltam megkérdem, mert nem tudok dönteni, de valszeg. Nokia lesz :D
2011. márc. 20. 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S gondolkodtál?:D
2011. márc. 20. 09:13
 4/9 anonim válasza:
Első vagyok! vagy vegyél egy Galaxy S-t mint ahogyan az utánam hozzászóló írja, vidd minden hónapban szervizbe és fél év múlva add el 20 ezerért ha már meguntad xD
2011. márc. 20. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Amúgy én is teló vásárlás előtt vagyok, N8 és SGS a kiszemeltem!

Samsung Galaxy S mert tudásban többet nyújt,erősebb a hardverre jóval! Egy negatív hogy nincs vaku rajta!

Nokia N8 mert van vakuja szép képeket készít, és a burkolata fém! Ez a pozitívuma nekem róla! Jah és nem tömegtelefon mint a Galaxy S!:D

De még nincs eldöntve melyiket veszem meg, de eddig Samsung Galaxy S nagyon úgy nézz ki!

2011. márc. 20. 09:31
 6/9 anonim válasza:
Egyértelműen N8 hozzá képest a xperia egy nagy rakás... jah és ha már ilyen jól megy vehetnél egyet nekem is:P
2011. márc. 20. 11:22
 7/9 A kérdező kommentje:
=)) Akkor Nokia. De olvastam máshol, hogy az érintős telefonjai lassúak. Ez igaz?
2011. márc. 20. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ilyet használok én meg vagyok vele teljes mértékben elégedve, szerintem nem lassú és a csili-vili is meg van ha felraksz egy spb mobile shellt úgyhogy én ajánlani tudom, sok sikert hozzá!

2011. márc. 20. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Előszöris maximálisan eggyetértek az 1. válasszal hogy Nokia N8 (én állandóan azzal netezek (wifi) pl most is az n8 ammal írom a választ) mászrészt a másik kérdésed: Az hogy érintőképernyős- e a teló az nem befojásolja a gyorsaságot, az hogy ki és miből csinálta a mobilt na az befojásolja.

2011. márc. 28. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!