Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legeslegjobb Windows...

Melyik a legeslegjobb Windows Phone 7-es mobiltelefon? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Ugye a legeslegjobb androidos telefon a samsung galaxy s! De melyik a legeslegjobb Windows Phone 7-es telefon?
2011. márc. 20. 00:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy melyik a legeslegjobb androidos, hanem hogy melyik a legeslegjobb WP7-es mobil? Léccives fejezzétek be a veszekedést! Azért irtam a galaxy s-et, mert minden mobilos oldalon az van kikiáltva, mint androidos csúcstelefon! Aki nem a kérdésre válaszol, az semmit ne írjon! Akik a kérdésemre válaszoltak, azoknak nagyon szépen köszönöm, várom továbbra is a NORMÁLIS válaszokat! Köszönöm! :@
2011. márc. 20. 10:57
 12/19 Fuuton ***** válasza:
Szerintem a Samsung Omnia 7, és a Galaxy S veri a Desire HD-t :D
2011. márc. 22. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:

WP7-es telefonok szarok!

Mármint csak a WP7 szar!

Mert olyan kikötéseik vannak hogy , nem rakhatsz bele MicroSD és zárt nagyon (pl: Bluetooth-on nem tudsz zenéket küldeni!)

Amúgy ha nagyon WP7-es telefon kell akkor Omnia 7!

Amúgy kva jó teló de ez az op. rendszer....

2011. márc. 22. 19:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Lol a HTC-nek mióta nagyobb a kijelzője? Az Omnia 7-nek 4"-os Super Amoled kijelzője van :D Hardverileg teljesen megegyezik a Galaxy S-el de ebből nem spórolták ki a fémet és a minőségi anyagot. A Galaxy S meg szutyok műanyagból van. :D A Samsung Omnia 7 a jelenlegi legjobb WP7 teló a piacon. Én is most akarok venni egyet.
2011. márc. 22. 21:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Azóta nagyobb a HTC-nek mióta 4,3 hüvelykes kijelzőt szereltek bele
2011. márc. 22. 21:31
 16/19 Fuuton ***** válasza:
De az csak vacak SuperLCD, amíg az Omnia 7-ben ott van a SuperAMOLED.
2011. márc. 23. 08:09
 17/19 anonim ***** válasza:
oszt? többet ér ha nagyobb, meg annak is tökéletesen kiélégítő a képe
2011. márc. 23. 10:03
 18/19 anonim ***** válasza:
sajnos szerintem is az omnia7, külsőre is jobb, 1edül a kijelzője kisebb, de az omnia7 jobb anyagból van, nézz meg egy www.mobilarena.hu -s tesztet. vagyis kettőt. (hd7, omnia 7)
2011. márc. 24. 17:02
 19/19 anonim ***** válasza:

szerinted nem olvastam őket? :) de természetesen mindenkinek egyéni véleménye hogy melyik szerinte a legjobb

A WP7-nek úgyis olyan brutál a min követelménye, hogy csak jó mobilok készülhetnek hozzá.

2011. márc. 24. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!