Mi a különbség a Symbian az Android és az iOS között?
Szóval ha nem iphone 4 akkor samsung galaxy s.. sokan ajánlják most azt a telefont, hoyg nagyon jó készülék..de nekem állandóan csak szar samsungjaim voltak eddig :S és kicsit tartok tőle...
Viszont azt magyarázza el nekem valaki, hogy az intrnet kapcsolatot ugye az androidosnál a telefonszolgáltatóval kötöm, na dce az iphonennál?
Én kitartok a Simbyan rendszer mellett, nekem már évek óta csak ilyen oprendszeres telefonjaim vannak, és semmi problémám nincs vele, ami igaz az igaz, az Android egy új rendszer, persze hogy újdonság, de azt is figyelembe kell venni, hogy a Simbyan s60v5 rendszerre még fejlesztenek alkalmazásokat, játékokat..stb.. és sok Nokia telefonon még ez az oprendszer található..
Azzal egyetértek hogy a Symbian "kispályásnak" számít az Androidhoz képest, de azt is tudni kell hogy a Symbian helyett Windows alapú telefonok lesznek, ami letaglozza az Androidot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!