Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a különbség a Symbian az...

Mi a különbség a Symbian az Android és az iOS között?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Htc Desire HD lehelettel jobb mint a Galaxy S, de jobban merül!
2011. márc. 20. 00:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Szóval ha nem iphone 4 akkor samsung galaxy s.. sokan ajánlják most azt a telefont, hoyg nagyon jó készülék..de nekem állandóan csak szar samsungjaim voltak eddig :S és kicsit tartok tőle...

Viszont azt magyarázza el nekem valaki, hogy az intrnet kapcsolatot ugye az androidosnál a telefonszolgáltatóval kötöm, na dce az iphonennál?

2011. márc. 20. 00:48
 13/16 anonim ***** válasza:
iphone-nál is a szolgáltatóddal kötöd, tehát mobilnet vagy wifi. szerintem a galaxy S (én írtam hogy ha lenne most pénzem iphone-t vennék) megéri az árát, annak ellenére, hogy nekem nemtetszik, nemkell félned tőle hogy rossz vétel lesz, minden megy rajta, nekem sikerült lefagyasztanom haveromét 2x is de csak nehezen és szándékosan sikerült, a kijelzője szép, bár nekem túl nagy, és tömegtelefon.
2011. márc. 20. 01:07
 14/16 anonim ***** válasza:
tömegtelefon, haha. akkor te egy másik mo-n élsz mint én.
2011. márc. 22. 00:28
 15/16 anonim ***** válasza:
ja, csak 4 ismerősömnek megmég 'pár' embernek van az utcán :D
2011. márc. 22. 06:39
 16/16 anonim válasza:

Én kitartok a Simbyan rendszer mellett, nekem már évek óta csak ilyen oprendszeres telefonjaim vannak, és semmi problémám nincs vele, ami igaz az igaz, az Android egy új rendszer, persze hogy újdonság, de azt is figyelembe kell venni, hogy a Simbyan s60v5 rendszerre még fejlesztenek alkalmazásokat, játékokat..stb.. és sok Nokia telefonon még ez az oprendszer található..

Azzal egyetértek hogy a Symbian "kispályásnak" számít az Androidhoz képest, de azt is tudni kell hogy a Symbian helyett Windows alapú telefonok lesznek, ami letaglozza az Androidot..

2011. márc. 22. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!