Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson X8! Rom +...

Sony Ericsson X8! Rom + egyéb. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! X8-amra feltettem az xrecoveryt, de nem indul el bootolásnál ha nyomom a vissza gombot. (egyetlen egyszer sikerült elindítani, akkor beparáztam, mert nem tudtam még h mi az és kikapcsoltam a telót) Most h már tudom mi ez szeretném is használni, de nem jön be... Már feltettem mindenféle módon...

Plusz szeretném tudni, hogy mit gondoltok a 2.2 , 2.3 stb romokról, amiket fel lehet tenni.

Ezek lennének am a főzött romok?

Válaszokat előre is köszi :)

2011. márc. 18. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:

A vissza gombot ne hosszan nyomd hanem csak úgy nyomkodjad.

A 2.2-es és 2.3-as romok pedig X8-ra (mint ahogy jelenleg az összes xperia modell androidos tagjára) csak ilyen főzött (custom/kitchen) rom-ként érhető el.

2011. márc. 18. 23:09
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi, de így sem jön be... én ezt nem értem :O

Egyszer bejött... vajon most már miért nem?

Le lehet talán ezt v.hogy tiltani?

2011. márc. 18. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
hát nem tudom. én max a memóriakártyára való másolgatás miatt csinálnám. most frissítettem egy root, és app2sd felrakás után, szerintem inkább ezt újra eljátszom. már csak egy 10 perces dolog a kettő, már mindent tudok:)
2011. márc. 18. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán lehet letiltani. Esetleg töltsd le a Quci boot nevű alkalmazást. Ezzel úgy is újra tudod indítani a telót, hogy recovery módban induljon.
2011. márc. 18. 23:19
 5/6 A kérdező kommentje:
De az mitől van, hogy nem jön be a recovery?
2011. márc. 18. 23:51
 6/6 jozso020 válasza:

Sziasztok van úgy hogy magától törlödik ha felteszel egy romot,olyankor újra kell csinálni,mindent.

látom nyitogatod a szárnyad erre a témára :D olvass más fórumokat is onnan is sok infót tudsz gyüjteni.

pl: ha gyárilag nem független a telefon bootloadernyitásnál elveszik a függetlensége viszont 4.1-es romokat is tudsz utánna rárakni,meg ugye ottvannak a kernelek is már két félevan,nemkizárt hogy egy okos ember csinál valamikor eggyet amin nem kell mindent külön leszednihozzá..stb

csakis fözött romot tudsz feltenni x8-ra,ha nincs bootloadered nyitva,nem hiába írják követelménynek,

már szerviz szinten üzőm :D szal ha kell infó irj nyugodtan.

2014. febr. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!