A konvektoron hagytam a mobilomat, legalább másfél órára, mi lesz vele?
Figyelt kérdés
Nem halt meg, úgy vettem észre, hogy jött egy sms. Nagyon forró volt, meg se bírtam fogni. Kikapcsoltam, amíg lehűl. Remélem nem fog felrobbanni...2009. febr. 22. 17:57
1/4 A kérdező kommentje:
nokia 6300
2009. febr. 22. 18:01
2/4 anonim válasza:
Tehát fennhagytad a töltőn az előírt időnél tovább? A telefonok maguktól lekapcsolják a töltést... Felforrósodhatott pl. a naptól is, lámpától is...
3/4 anonim válasza:
a konnektor nem ugyanaz a konvektorral :) a konvektor mint fűtő-alkalmatosság létezik :D amúgy nem tudom, de gondolom azóta te már rájöttél :)
4/4 A kérdező kommentje:
tényleg, észre se vettem hogy az előző válaszoló nem értette a kérdést :))))) vagy nem is láttam a választ? na mindegy... úgy tűnik amúgy, nem lett baja.
2009. ápr. 25. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!