Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Földhözvágtam az Iphonemat és...

Földhözvágtam az Iphonemat és most nem kapcsol, be mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 12:14
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Ennyi eszed van hülye gyerek! Sajnálni nem tudlak! Én is szeretnék egy ájfont és gürizek is miatta te meg itt dobálod! ennyi eszed van. Inkább becsüld meg h van!
2011. márc. 18. 13:07
 22/30 A kérdező kommentje:
meg is becsültem:( b@szódj meg
2011. márc. 18. 13:17
 23/30 anonim ***** válasza:
Remélem, anyudék megnézik, hogy miket írogat az elkényeztetett hülyegyerekük a neten, és kapsz 2 akkora pofont, hogy a szemeid rulettet játszanak majd egymással, mert meg is érdemled. Neveletlen vagy, idegenekkel hogy beszélsz? Hogy jössz te ehhez?
2011. márc. 18. 13:22
 24/30 anonim ***** válasza:
A kérdező korára és nemére lennék kiváncsi...Lehet tudni kedves kérdező???
2011. márc. 18. 13:26
 25/30 anonim ***** válasza:
És az országban nagy a szegénység hát persze!:D Mikor csak azt látom itt GYK-n hogy 12 évesek többsége Iphone dobál,kap a szüleitől ballagásra..stb (tisztelet a kivételnek akik megdolgoznak érte)
2011. márc. 18. 13:28
 26/30 anonim válasza:
Te mekkora egy szánalom gyerek vagy. Anyád helyében én falhoz vágnálak... Azt se tudod mi az a munka, néha kinézel a gép mögül iphone-t dobálni meg menőzni a suliba hogy kinek van gazdagabb őse azt vered a nyálad? Beszólsz másoknak? Én a helyedbe ha ilyet csináltam volna elsüllyednék szégyenemben, nemhogy itt irogatsz, ráadásul milyen stílusban kis nyomoronc. Örülök neki hogy tönkrement, remélem vagy 5x le kell dolgoznod az árát mert megérdemelnéd... szánalom megvan.
2011. márc. 18. 19:06
 27/30 anonim ***** válasza:
Beszart a szIfon? :D Minek dobálod? :D Szánalmas kis hülye vagy. Én most kiröhögtelek. Ha kapsz másikat anyucitól, azt is vágd földhöz, azonnal, mikor a kezedbe adják. Ott anyád, apád előtt.
2011. márc. 18. 19:10
 28/30 anonim válasza:
És írd ki ide megint, hagy röhögjünk ^^
2011. márc. 18. 20:35
 29/30 anonim ***** válasza:
[link] ingyenes a bevizsgálás.
2011. márc. 19. 03:51
 30/30 anonim válasza:
Vágd földhöz még kétszer, közben fejen állva videózz, ezt töltsd fel a youtube-ra, és utána működni fog. ;)
2011. márc. 19. 19:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!