Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

13 éves fiúnak milyen telefon jó?

Szeretnék rajta wifizni és legyen rajta android.

Lényeges hogy gyors legyen az internet és a menü a telefon is.

Olcsóbb telefonokat mondjatok!

Előre is köszi a segítséget.

2011. márc. 17. 18:10
 1/4 anonim válasza:

13 éves fiú nekem ne wifizzen meg netezzen a telefonján. :)

Egyébként ilyen, ami androidos, gyors, klassz a net meg minden, olcsón bizony nem kapható, max. előfizetéssel, de akkor is hűségnyilatkozattal és magasabb havi számlával.

2011. márc. 17. 18:16
 2/4 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Alcatel power!!xd 14/f
2011. márc. 17. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Bravó előttem szóló...

Elnézést, hogy én is ezt mondom, de egy 13 éves fiúnak szerintem még nem kellene egy szuperokos telefon, nekem 15 évesen Samsung E250 telefonom van, pedig szinte szuperkocka vagyok.(Vedd úgy, hogy ezt nem is mondtam/írtam le)

Ajánlom a Samsung Galaxy Ace-t, vagy a Galaxy Mini-t:D

2011. márc. 17. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha olcsó kell, ZTE Blade. Ha drága, Galaxy S. A köztes megoldások nem az igazik.

De én sem ajánlom még ennyi idősen. 36 ezerért vettem az enyém, eddigi legdrágább telefonom volt. 23 évesen. 13 évesen 10 ezres Siemensekkel szaladgáltam. És az ajánlott árkategória azóta is változatlan.

2011. márc. 17. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!