Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új sim kártyát kell vennem?

Új sim kártyát kell vennem?

Figyelt kérdés
A mobilom a PUK kódot kéri,amit én nem tudok. Ha bemegyek a t-mobile,ba ott talán megmondják? vagy új kártyát kell vennem? Esetleg az interneten nincs olyan,hogy beírom a számot és megadja a kódot?!
2011. márc. 17. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Jártam már én is igy, a szolgaltatóm tudta PUK kódot, csak be kellett menni hozzájuk.
2011. márc. 17. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
A Telenornál van olyan a netes online ügyfélszolgálaton, hogy belépsz a telefonszámoddal, és többek közt a PUK kódodat is megmondja. Szerintem a T-nek is van ilyen online rendszere, csak regisztrálj be a telefonszámoddal.
2011. márc. 17. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Regisztrációhoz sms-t küldenek,amit ugye nem tudok megnézni :S Nem a városban lakom, telefonon nem mondanák meg ?
2011. márc. 17. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Regisztrációhoz sms-t küldenek,amit ugye nem tudok megnézni :S Nem a városban lakom, telefonon nem mondanák meg ?"

Ja tényleg, nem látod az SMS-t...

Ha a neveden van a kártya, és ellenőrizni tudják a személyazonosságodat (mondjuk kérdeznek néhány személyes adatot), akkor lehet, hogy megmondják telefonon is. Próbáld meg.

Ha nincs a neveden a kártya, akkor szerintem először a nevedre kell venni, és ezt nekem a Telenornál csak személyesen lehetett, és csak úgy, hogy a kártya fizikailag jelen volt.

2011. márc. 17. 15:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Bementem,nem sikerült mert nem az én nevemen van :(

Köszi a válaszokat.

2011. márc. 17. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!