Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidot mobilnet nélkül?

Androidot mobilnet nélkül?

Figyelt kérdés
Nyáron dolgozni akarok egy HTC Desire Z-ért, nagyon tetszik a telefon.De a szüleim nem óhajtanak semmiben beszállni, amit meg is tudok érteni, viszont a mobilnetre nincs elég zsebpénzem.Megéri anélkül is, csak wifivel?
2011. márc. 16. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
wifivel is ki tudod használni, csak egyenlőre kevés helyen van nyílt hálózat
2011. márc. 16. 21:51
 2/5 anonim válasza:
100%
Nekem Zte Bladem van és szintén nincs rajta mobilnet. Nem tudom hol laksz, ha városban akkor nem lesz nehéz dolgod wifit találni, ha szerencséd van akár a házatoknál is lehet, esetleg ha rászánsz kb. 5-6000 Ft-ot akár otthon is csinálhatsz wifi elérést. Így megéri szerintem.
2011. márc. 16. 21:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze, nálunk otthon wifi van, csak arra gondoltam, baj e hogy nem veszek rá, alapból
2011. márc. 17. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bajnak nem baj, gondolj bele, hogy a telefonnak mindegy, hogy honnan jön a net, teszi a dolgát amit wifin keresztül tökéletesen meg tud csinálni!

Majd arra figyelj, hogy tiltsd le a mobilnetet a simkártyán, ha nem nem vásárolsz hozzá külön díjcsomagot! Alapból aktiválva vannak a tizenegynéhány forint/10KB-os csomagok amikkel könnyen magas árat produkálhatsz!

2011. márc. 17. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
vigyázz!!!!!!!tiltsd le a mobilnetet mert nekem 330 ezer forintos számla lett
2011. márc. 28. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!