Mit szóltok a samsung galaxy minihez?
érdekelne, hogy mik a tapasztalataitok ezzel a telefonnal?
nem vagyok egy nagy technikai zseni, viszont telefon vásárlás előtt állok és mindenképp androidot szeretnék venni!
Akinek van ilyen telefonja, vagy már közelről látott ilyet megtudná mondani, hogy a képernyő hogy néz ki? Mármint úgy értem, hogy ilyen felbontás mellett mennyire "szálkás" a kép és ilyenek!
Mennyire könnyű kezelni?
Mennyit bír?
érdemes befektetni egy ilyenbe?
35.000ért tudom megszerezni és ennél sokkal többet nem szeretnék belefektetni!
Előre is köszi a válaszokat !!!
Köszönöm a választ,de ezeket már láttam... :S
És mivel említettem, hogy nem vagyok egy nagy technikai zseni, ezért itt a Mhz-ek, bite-ok, megabite-ok...stb. világában abszolút elveszettnek érzem magam és nem igazán tudok mihez viszonyítani, ezért nem is tudom megítélni, hogy mi jó és mi nem jó... ezért továbbra is várom a tapasztalatokat !!! :)
nahát ez az... nálam kapásból ezért estek ki az androidos sony ericssonok,mert mindegyik android 1.6-tal jön ki... :S
A galaxy mininél a képernyő tényleg annyira pixeles, hogy kb elfogadhatatlan, vagy azért használható?
-az x8-am 2.1es androiddal van
-nem elfogadhatatlan, de szerintem árához képest elég szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!