Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Így most 2011-ben mi a vélemén...

Így most 2011-ben mi a véleményetek a Nokia N900-as telefonról? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Wifizni, e-bookokat olvasni valamint telefonálni használnám, viszont sehol sem találtam olyan leírást, ami mostani lett volna az N900-ról. A mai okostelefonok hirdetéseiben mást sem hallani, hogy iwiw, facebook, twitter, meg a játékok, nekem ezekre egyáltalán nincs szükségem. Vagy tudnátok helyette egy más alternatívát mondani, ha nem javasolnátok?
2011. márc. 16. 08:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem fogsz rosszul járni vele az biztos!:) Az a jó benne hogy nem nép telefon mint a Galaxy S, hogy minden 4. embernek olyanja van!:D
2011. márc. 16. 09:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlanám. Nem is a hardverrel van a gond de ez az ócska symbian rendszer nyomába se ér egy iOS-nek vagy androidnak. Alternatíva iPhone 3GS/4, HTC Desire...
2011. márc. 16. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem meg egy nagyon izgalmas gép, már csak azért is mert nem symbiános.

és egy ilyen csúcskészülék azért sokáig komoly masina marad, hiába jönnek havonta az új csilivili bizbaszok :)

[link]

2011. márc. 17. 00:55
 4/9 anonim ***** válasza:

valójában ezt akartam linkelni:

[link]

2011. márc. 17. 00:57
 5/9 anonim válasza:

Én is az N900-at ajánlanám,én is ilyet akarok venni:-)

Sajna szolgáltatóknál nem lehet kapni,pedig előfizuval azonnal venném,így kicsit gyüjteni kell rá:-)

Alapból mindent tud amit tudnia kell,és van pár alkalmazás amit lehet rá tölteni!

Amugy maemo5-op van rajta nem symbian!A symbiant-én is rühellem:-)

rem felébrednek a szolgáltatók és beteszik a kínálatukba,merem állítani sokan vennének belőle!

2011. márc. 17. 13:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. márc. 17. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:

A 2. hozzászólónak mondanám, hogy ezen NEM Symbian OS, hanem Maemo Linux van!

Egyébként is, mi a baj a Symbian-nal?

2011. máj. 7. 00:43
 8/9 anonim válasza:
Ki hol talált n900-at mert most hogy már nem gyártják elég nehéz ráakadni új darabra. aki talált linkelhetne olyan oldat ahol lehet venni. egyet találtam de hátha ti találtatok máshol is.
2011. szept. 21. 20:01
 9/9 A kérdező kommentje:
ebay?
2011. szept. 29. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!