Így most 2011-ben mi a véleményetek a Nokia N900-as telefonról? Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Wifizni, e-bookokat olvasni valamint telefonálni használnám, viszont sehol sem találtam olyan leírást, ami mostani lett volna az N900-ról. A mai okostelefonok hirdetéseiben mást sem hallani, hogy iwiw, facebook, twitter, meg a játékok, nekem ezekre egyáltalán nincs szükségem. Vagy tudnátok helyette egy más alternatívát mondani, ha nem javasolnátok?2011. márc. 16. 08:13
1/9 anonim válasza:
Nem fogsz rosszul járni vele az biztos!:) Az a jó benne hogy nem nép telefon mint a Galaxy S, hogy minden 4. embernek olyanja van!:D
2/9 anonim válasza:
Én nem ajánlanám. Nem is a hardverrel van a gond de ez az ócska symbian rendszer nyomába se ér egy iOS-nek vagy androidnak. Alternatíva iPhone 3GS/4, HTC Desire...
3/9 anonim válasza:
szerintem meg egy nagyon izgalmas gép, már csak azért is mert nem symbiános.
és egy ilyen csúcskészülék azért sokáig komoly masina marad, hiába jönnek havonta az új csilivili bizbaszok :)
4/9 anonim válasza:
valójában ezt akartam linkelni:
5/9 anonim válasza:
Én is az N900-at ajánlanám,én is ilyet akarok venni:-)
Sajna szolgáltatóknál nem lehet kapni,pedig előfizuval azonnal venném,így kicsit gyüjteni kell rá:-)
Alapból mindent tud amit tudnia kell,és van pár alkalmazás amit lehet rá tölteni!
Amugy maemo5-op van rajta nem symbian!A symbiant-én is rühellem:-)
rem felébrednek a szolgáltatók és beteszik a kínálatukba,merem állítani sokan vennének belőle!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. márc. 17. 16:58
7/9 anonim válasza:
A 2. hozzászólónak mondanám, hogy ezen NEM Symbian OS, hanem Maemo Linux van!
Egyébként is, mi a baj a Symbian-nal?
8/9 anonim válasza:
Ki hol talált n900-at mert most hogy már nem gyártják elég nehéz ráakadni új darabra. aki talált linkelhetne olyan oldat ahol lehet venni. egyet találtam de hátha ti találtatok máshol is.
9/9 A kérdező kommentje:
ebay?
2011. szept. 29. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!