Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s, Lg optimus7...

Samsung galaxy s, Lg optimus7 vagy Htc Desire?

Figyelt kérdés
nagyjából egy árban vannak 100 körül... mindegyikben 1 ghz-es proci van de nem tudom meiket válasszam windows7 vagy androind 2.1?
2011. márc. 16. 08:07
 1/5 anonim válasza:
Lg-t akkor se vegyél ha ingyen dobálják utánad...nekem Lg-m van kb másfél éve, de már nagyon lassú, könnyen elromlik benne minden...helyedben a galaxysból választanék, de nem feltétlenül a Galaxy S-et.. én ezek közül viszont a samsungot választanám, mert a htc nem tetszik, s az lg-ket meg utálom...én lassan konfirmálok, majd abból a pénzből fogok venni valami okos kütyüt..addig válogatok, de eddig neked samsung galaxy s van legelöl.:D
2011. márc. 16. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Amúgy mindenki Samsung Galaxy S ajánl, ami nem csoda! Én is akörül szeretnék telefont venni, átnéztem a Mobilarénától kezdve az egész ilyen okos telefonos teszteket, és mindig a Samsung Galaxy S győzedelmeskedett!

De én azért ha helyedben várnék mert április elején jelenik meg a Sony ericsson Neo ami Android 2.3 Gingerbread fog kijönni! Az ára Samsung Galaxy S fog felérni, maga a telefon hasonló tudású lesz a Samsung Galaxy S-hez!

2011. márc. 16. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
HTC Desire, de mindenképpen inkább android mint win.
2011. márc. 16. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már Windows mobil akkor Samsung Omnia 7, hardvere megegyezik az iPhone 4-el és a Galaxy S-el. Super amoled 4"-os kijelző, 512ram, 1GHz proci. Annyi a bibi, hogy a Win Mobile 7 még nagyon kiforratlan és meg kell szokni.
2011. márc. 16. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
azthiszem marad htc... lg -ről olvastam teszteket és a w7 eléggé szar galaxy s van 4 ismerősömnek is és nem akarok én is ugyan olyat htc-ből kevés van és szép is szal marad a desire
2011. márc. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!