Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia X8 GPS,...

Sony Ericsson Xperia X8 GPS, net, android frissítés kerülhet soksok pénzbe?

Figyelt kérdés
Üdv, ha frissítettem az androidot a 2.1-re, vagy 2.2re, illetve használtam a GPS szolgáltatást MAX 2 percre eddig, vagy ha wifivel neteztem, és közben mondjuk megszakadt, és mobilnetről vagy nemtomhonnan kapta a netet, amire nincs előfizum, az kerülhetett 1500+ forintba? Csak mert varázslatos úton eltűnt a kártyás számlámról ez az összeg kb 6 órára rá (nem egyből vonták, nem tudom miért), miután ezek az események megtörténtek. Köszi a választ.
2011. márc. 15. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Az alap netcsomag az mindig akítv (ez a T-mobilenál 13ft/10kb) így elég szép összeggel tudod magad megrövidíteni, mert pillanatok alatt le lehet forgalmazni pár megányi adatot. Töltsd le az apndroidot, vagy állítsd el a netbeállítást. Így nem lesz ilyen problémád.
2011. márc. 15. 20:36
 2/3 anonim válasza:
nekem is ez volt... de nem lehet valahogy le mondani ezt a t-mobilos netet? és ha nem wifin netezek pl hogy éri el a facebookot?
2011. márc. 27. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:

"és ha nem wifin netezek pl hogy éri el a facebookot?" dolgot hogy érted?

Akkor szépen a szolgáltatód által biztosított hálózaton keresztül megy fel a netre. De ezért adatforgalmi díjat fizetsz.

Ha te ezt a lehetőséget nem akarod használni akkor felhívhatod az ügyfélszolgálatot, hogy tiltsák le ezt a szolgáltatást nálad.

2011. márc. 27. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!