Hogy tudok iphone-ra filmet tenni?
Figyelt kérdés
gépről2011. márc. 15. 19:13
1/9 anonim válasza:
Hát gondoltam, hogy nem a TV-ből akarod rátenni :D
JB volt?
2/9 A kérdező kommentje:
nem, újonnan vettem
2011. márc. 15. 19:34
3/9 anonim válasza:
Mp4 filmeket játszik csak le. Tehát iTunes-ban videó részhet behúzod a filmet, kijelölöd, nyomsz egy Sync-et és kész is van.
4/9 bp1985 válasza:
Használati útmutató mire van? Ha IPhone-d van, illene hozzá érteni is, nem csak megvenni, hogy villoghass.
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó bekaphatja, többieknek koszonom!nem azért vettem,hogy villognak! Hogy értsék hozza, ha három napos a telefon? Vadbarom. Jah, amúgy jelentettem a kötekedő válaszod:)
2011. márc. 15. 21:04
6/9 bp1985 válasza:
Jelentsed, soha az életbe ne legyen nagyobb örömöd. Én is jelentsem a sértegetésedet??? Vicces gyerek vagy, inkább olvasd el a használati útmutatót. Én sem ismertem a win mob-ot, amikor megvettem, de alap dolgokat nem is kérdezgettem, hanem elolvastam a könyvet, és amit nem tudtam meg onnan, azt kérdeztem meg.
7/9 anonim válasza:
Appstoreból töltsd le az oplayer nevű lejátszót ez viszi az avit is, és itunesba tudsz rátenni filmet miután az appoknál megjelenik egy külön kis kezelőfelület oplayernek.
8/9 anonim válasza:
Nekem is Iphone-om van, (lehet lepontozni érte) de a használati utasításban nincs ám leírva, hogy kell használni az Itunest. Amíg nem volt a kezedben ilyen használati, addig ne koptasd feleslegesen a klaviatúrát, pláne ne ilyen stílusban. Egyébként kérdezd meg miből van az Iphone-om, vagy a kérdezőé, én szívesen elmesélem. Ha ez megtörtént, utána lehet nyomatni ezt az általános dumát, a Iphone-ról a pénzről, meg a többiről.
9/9 anonim válasza:
iTouchom van , ugyanúgy játssza le a dolgokat mint az iPhone. Filmeket gondolom .aviban tárolod, ezeket konvertálni kell erre pl a Free Studio Manager nevű program jó, sok mindent lehet állítani, minőség téren is. De türelem kell 1-2 órába is bele telhet egy teljes film konvertálása.
Ez a program Youtuberól is tud videót leszedni, rögtön iOS re konvertálni stb stb. nagyon sok funkciója van , és teljesen ingyenes.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!