Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5530 XpressMusic vagy...

Nokia 5530 XpressMusic vagy Nokia 5800?

Figyelt kérdés

Melyik jobb?

Gondolom a 2., de azért mégis megkérdem tőletek.

A telefont a wlan-os netezésre szeretném legfőbbképpen használni. Milyen tapasztalatotok van a mobil/okkal?

2011. márc. 15. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vagyis ahogy elnézem a kettő között nem igen van különbség csak kinézetre. Még az oprendszerükbe sincsenek egetrengető különbségek. Szerintem vedd azt amelyik jobban tetszik én személyszerint az 5530ra teszem a voksom.
2011. márc. 15. 12:12
 2/6 A kérdező kommentje:
az még olcsóbb is. :D
2011. márc. 15. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
5800-m volt egy évig, nagyon gagyi telefon, azt semmiképp sem ajánlom. Ha főleg wifin akarsz netezni vele, akkor készülj fel az állandó fagyásokra, böngésző spontán kilépkedésére, wifi jel folyamatos eldobására, diavetítésszerű oldalgörgetésre stb. 1 év után eljutottam arra a szintre hogy többet nem adok pénzt nokiáért. Remélem tudtam segíteni.
2011. márc. 15. 21:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Tesómnak Nokiája van szintén wifi-s és ahogyan te is említetted "gagyi.." amiket felsoroltál hibákat az ő telefonjában is megtalálhatók, tapasztaltam. :S
2011. márc. 18. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor tudod miről beszélek :) Konkrétan 5 percet nem lehet nyugodtan netezni vele anélkül hogy fel ne idegesítene valamivel pedig sokféle böngészőt próbáltam, szoftvert is frissítettem mindig a legújabbra. Netezésre teljesen alkalmatlan és ez a testvéreire ugyanígy igaz pl 5530. Én azóta már lecseréltem egy iPhone 3GS-re, a különbséget nem lehet szavakba önteni...
2011. márc. 18. 16:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Vmelyik nap nagyon fontos volt nekem, hogy nethez jussak, csak akkor nem voltam gép közelben. Így képtelen voltam a telóra rászorulni, egy fél napos beállítás után megcsináltam nagyon frankóra..

igaz voltak fagyások, de legalább eltudtam intézni raja a dolgom. lehetséges, hogy nem veszek nokiát.. mert azért néha földhöz kivántam a telót... :S

esetleg az LG-vel jobban járnék?

pontosabban erre a típusra gondoltam: LG KM900 Arena

2011. márc. 22. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!