Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudakozó miért nem adja ki a...

Tudakozó miért nem adja ki a feltöltősöknek a számát?

Figyelt kérdés
már mint aki nem elöfizetésese hanem kártya feltöltős remélem értitek
2011. márc. 15. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Az mindegy, hogy előfizetéses vagy feltöltős, ha titkos a szám nem fogja a tudakozó kiadni az adatokat.
2011. márc. 15. 07:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a kártyások alapból nem nyilvánosak, a számlások pedig fordítva. De egyébként mindenki választhat.
2011. márc. 15. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én számomat kiadja. :) Kártya aktiváláskor megkérdezik, hogy szeretnéd-e hogy benne legyen a tudakozóban a számod, ha azt mondod hogy igen, akkor benne lesz, ha azt mondod hogy nem szeretnéd, akkor nem lesz benne. Tehát ha keresed valakinek a számát és az a valaki nem engedélyezte, hogy belerakják a tudakozóba a számát, akkor nem fogod megtalálni. :)

N

2011. márc. 15. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Feltöltőkártyás ügyfeleknek is nyilatkozni kell miként kezelje a szolgáltató a számot. 3 lehetőségből választhatnak:

-Nyilvános:tudakozóknak és marketing célrakiadják a számot semmi sem titkos

-Titkos: senkinek semmilyen formában nem adják ki a számot

-Marketing célú:csak kutatási és marketing célra adják ki tudakozónak nem

Ez mindenkinek benne van a szerződése utolsó lapján minden esetben.

2011. márc. 15. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Gondolom letiltatta.

Én most vettem 2 előfzetést is (mobilnet és előfizu) automatikusan bekerültem a keresőbe. 2 hónappal később amikor egy idióta hívogatott megtudtam hogy nyilvánosak az adataim. Le is tiltattam. Aki ismeri a számomat annak én adtam meg, aki nem ismeri, az ne is akarjon mobilon keresni.....

2011. márc. 15. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!