Hogyan tudom hogy ingyen facebookozok a mobilomon? 17/L
Mert facebookon küldettem magamnak egy üzenetet és ez volt az üzenetbe : Browse Facebook without data charges at http:/ / 0.facebook.com/ .. és ráléptem az opciókra és URL használata bejött hogy 0.facebook.com megnyomtam az OK-ot és utána bejött hogy Kapcsolt
Felvétel a Könyvjelzők közé
Hozzáadás a Hírekhez
és én megnyomtam a kapcsoltatot és felment a facebookra ... onnantól ingyen netezek .. ?? jahh és 30-as a teló és van rajta pénz is .. SEGÍTSETEK !!!
pontosan úgy tudsz ingyen facebookozni, 0.facebook.com.
Felmész és ingyen facebookozol. Csak 30asoknál megy, de látom neked pont 30as, szóval nem lesz gond ;)
Ha nem vagy benne biztos, kérd le az egyenleged, (*102#) menj fel a facebookra, nyiss meg pár oldalt, majd lépj ki és kérd le az egyenleged ismét. Ha nem ingyenesen használod kevesebb pénz lesz rajta.
Igen, ezzel a linkkel elvileg ingyenes, bár nekem volt már hogy még így is vett le pénzt.
amikor belépek a telón facebookra ez van fent kiírva :
free access on T-Mobile Hungary network .. ez azt jelenti ingyen facebookozom ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!