Telenor mobile mail veszi a pénzem. Miért?
Tegnap regisztráltam a telenor mobile mail-re havi 300Ftba kerül, egyéd díja elvileg nincs (100mb adatforgalom).
Mindent beállítottam, tudok küldeni-fogadni, tömöríti a leveleket, mielőtt letölti(kisebb méret miatt).
VISZONT akárhányszor leszedi az új leveleket, vesz a pénzemből is, és küldi a számla hogy XY az egyenlegem (ált 15percenként ellenőrrzi, ha jön új levél kb 50Ft megy le.)
Miért van ez? Mit csináltam rosszul?
Ammúgy azt írja, Hozzáférési pont: wap -legyen
de a beállító sms, amit küldtek, csinált egy mobilemail-t is a portok között, és erre lett be állítva. -Változtat ez valamin?
lehet én értettem félre valamit de a honlapon ezt írja:
"300 Ft, amennyiben nincs legalább 100MB adatforgalmi keretet magába foglaló Mobil Internet szolgáltatáscsomagod a telefonszámodon,"
tehát ez mellé nem jár adaforgalmi díjcsomag, mellé kell külön venni, ha veszel, akkor a szolgáltatás ára:
"1 Ft, amennyiben van legalább 100MB adatforgalmi keretet magába foglaló Mobil Internet szolgáltatáscsomagod a telefonszámodon."
tehát a netcsomag havidíja + 1 FT
Igen, de mégis fizetek ha felmegy a netre leszedni a leveleket. Ügyfélszolgálatnak is írtam levelet, de semmi értelmeset nem szedtem ki belőle.
Beállításokat elküldtem a webről smsbe, de telepítés után sem változott semmi.
nem kaptál, ha kaptál volna akkor nem fizetnél most!
a 100 MB csomag amiről beszélsz annak 990 FT a havidíja,
HA LENNE ilyen előfizetésed akkor a mobile mail csak 1 FT-ba kerülne!
"300 Ft, amennyiben NINCS legalább 100MB adatforgalmi keretet magába foglaló Mobil Internet szolgáltatáscsomagod a telefonszámodon,"
tehát akkor 300 FT ha NINCS előfizetésed internetre!!
a Mobile Online Start az 13FT/10KB valószínűleg csak EZ VAN aktiválva, és ebben minden megkezdett 10KB után fizetsz 13FT-ot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!