Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor mobile mail veszi a...

Telenor mobile mail veszi a pénzem. Miért?

Figyelt kérdés

Tegnap regisztráltam a telenor mobile mail-re havi 300Ftba kerül, egyéd díja elvileg nincs (100mb adatforgalom).

Mindent beállítottam, tudok küldeni-fogadni, tömöríti a leveleket, mielőtt letölti(kisebb méret miatt).

VISZONT akárhányszor leszedi az új leveleket, vesz a pénzemből is, és küldi a számla hogy XY az egyenlegem (ált 15percenként ellenőrrzi, ha jön új levél kb 50Ft megy le.)

Miért van ez? Mit csináltam rosszul?

[link]

2011. márc. 13. 20:42
 1/9 A kérdező kommentje:

Ammúgy azt írja, Hozzáférési pont: wap -legyen

de a beállító sms, amit küldtek, csinált egy mobilemail-t is a portok között, és erre lett be állítva. -Változtat ez valamin?

2011. márc. 13. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:

lehet én értettem félre valamit de a honlapon ezt írja:

"300 Ft, amennyiben nincs legalább 100MB adatforgalmi keretet magába foglaló Mobil Internet szolgáltatáscsomagod a telefonszámodon,"

tehát ez mellé nem jár adaforgalmi díjcsomag, mellé kell külön venni, ha veszel, akkor a szolgáltatás ára:

"1 Ft, amennyiben van legalább 100MB adatforgalmi keretet magába foglaló Mobil Internet szolgáltatáscsomagod a telefonszámodon."

tehát a netcsomag havidíja + 1 FT

2011. márc. 13. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, de mégis fizetek ha felmegy a netre leszedni a leveleket. Ügyfélszolgálatnak is írtam levelet, de semmi értelmeset nem szedtem ki belőle.

Beállításokat elküldtem a webről smsbe, de telepítés után sem változott semmi.

2011. márc. 14. 08:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Jah és alapból kaptam mellé 100mb-os Internet Online Start csomagot.
2011. márc. 14. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:

nem kaptál, ha kaptál volna akkor nem fizetnél most!

a 100 MB csomag amiről beszélsz annak 990 FT a havidíja,

HA LENNE ilyen előfizetésed akkor a mobile mail csak 1 FT-ba kerülne!

"300 Ft, amennyiben NINCS legalább 100MB adatforgalmi keretet magába foglaló Mobil Internet szolgáltatáscsomagod a telefonszámodon,"

tehát akkor 300 FT ha NINCS előfizetésed internetre!!

a Mobile Online Start az 13FT/10KB valószínűleg csak EZ VAN aktiválva, és ebben minden megkezdett 10KB után fizetsz 13FT-ot!!

2011. márc. 14. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
2011. márc. 14. 09:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Mondom h kaptam ki volt írva neten a csomagok között, és az első hónapba 0Ft, a 2.tól 990
2011. márc. 15. 09:46
 8/9 anonim ***** válasza:
1220 ingyen hívható.
2011. márc. 15. 11:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Felhúztak... Lemondtam és kész. Buktam egy ezrest, ennyi :)
2011. márc. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!