Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 15 éves lány érintőképernyős...

15 éves lány érintőképernyős telót szeretne. Javaslatok?

Figyelt kérdés
Szóval 15 éves vagyok és szeretnék egy érintőképernyős telefont, lehetőleg 50K-ig. Van 1-2 tabu, például Samsung Diva, Corby. Szín mindegy, nem kell lányos rózsaszín, amúgy is feketén vagy fehéren gondolkodok. Tudnátok írni 1-2 típust, hogy segítsetek a választásban?
2011. márc. 13. 16:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
samsung galaxy 3, sony ericsson xperia x8, ZTE Blade
2011. márc. 13. 16:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Nokia C3 Touch and Type.
2011. márc. 13. 16:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Érintős nokiát felejtsd el.

Sony Ericsson X8

Samsung Galaxy 3

nekem x8 van, én szeretem

2011. márc. 13. 16:49
 4/18 anonim válasza:
53%
Bocsi, miért nem jó az érintős Nokia? (most szeretnék C7-et)
2011. márc. 13. 17:55
 5/18 anonim ***** válasza:
a legjobb vétel az ár-szolgáltatás arányt tekintve a ZTE Blade, az nemcsak érintőképernyős, hanem "okostelefon" is - feltöltőkártyásan csak 40e! http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
2011. márc. 13. 17:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:55

Főként azért, mert ratyi az oprendszere és a hardvere. Olvasgasd a mobilarena.hu-t.

2011. márc. 13. 18:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokan szeretik és megelégedéssel használják a zte-t, de sok gyári hibás telefont adott ki kezei közül, nem tud sokkal többet, mint az X8, és mint gyártó nem tett le sokmindent az asztalra, ezért én idegenkedve fordulok felé. Megértem, ha valakinek tetszik, de míg nem lesz mögötte 3-4 sikeres széria, nálam szóba se jöhet.

A Nokia óriási hátrányban van a Symbian miatt, érintős telefonokon lassú, és az OVI store átláthatósága sem a legjobb. Akkor már Android. Ha valaki gombosban gondolkodik, akkor E52 minden további nélkül, azon még elmegy a Symbian. De érintő telefonon csakis SE, Galaxy széria, és HTC. Meg persze az iPhone, ami egy never ending story, én speciel nem vennék.

2011. márc. 13. 18:19
 8/18 anonim ***** válasza:
T-mobile pulse mini, 30 ezer, és spórolhatsz egy kicsit, (esetleg Vodafone 845, ugyanolyan mint ez, csak a külseje más). Sony Ericssont azért nem ajánlanám, mert sosem tudhatod, melyik hibás, én már többet is fogtam ki közülük ami az volt. A Samsung jó ebben, az S5230-at nagyon sokan bénának tartják, bár nem igazán az. Motorolából szinte nincs is ebben az árkategóriában, ami neked is jó lenne. Nokiának tényleg csak a rendszere a rossz, nekem amúgy tetszettek a Touch & Type telefonjai.
2011. márc. 13. 19:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Azt a vodafone telefont elfelejtheted. Nekem pixeles is, a doodle jump akadozott ajta, olyan kis komolytalan az egész. Nekem X8-am van, és volt már a kezemben olyan telefon is. csak 6000 de összehasonlíthatatlan.
2011. márc. 13. 21:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Márkátlan telókat ne vegyél(pl.:vodafone 845) Azt egy japán vagy kínai gyártóval legyártatják aztán ráteszik a vodafone logót és eladják olcsón. Ilyen a ZTE is. Régen más szolgáltatóknak adott ilyen telókat, csak most kiadott egy saját telót, szóval nem vmi tapasztalt gyártó. Nokiárol annyit hogy gombosba ők az egyik legjobbak, de érintősben kizárt. Akkor a tapasztaltabb gyártók közül amit még meg tudnál fizetni maradt a samsung és sonyericsson. Ezekből van 1-1 teló a Samsung galaxy3 és a SonyEricsson X8. A galaxy kicsit drágább, csak azért mert van benne multitouch(ami engem különösebben nem tud érdekelni, sok értelmét nem látom)A SonyEricsson jó is lenne. Az árban benne van, van benne GPS, Wi-fi, jó kamera ... Mind a 2nek kapacitív a kijelzője és az android oprendszer fut rajtuk.
2011. márc. 14. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!