15 éves lány érintőképernyős telót szeretne. Javaslatok?
Érintős nokiát felejtsd el.
Sony Ericsson X8
Samsung Galaxy 3
nekem x8 van, én szeretem
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:55
Főként azért, mert ratyi az oprendszere és a hardvere. Olvasgasd a mobilarena.hu-t.
Sokan szeretik és megelégedéssel használják a zte-t, de sok gyári hibás telefont adott ki kezei közül, nem tud sokkal többet, mint az X8, és mint gyártó nem tett le sokmindent az asztalra, ezért én idegenkedve fordulok felé. Megértem, ha valakinek tetszik, de míg nem lesz mögötte 3-4 sikeres széria, nálam szóba se jöhet.
A Nokia óriási hátrányban van a Symbian miatt, érintős telefonokon lassú, és az OVI store átláthatósága sem a legjobb. Akkor már Android. Ha valaki gombosban gondolkodik, akkor E52 minden további nélkül, azon még elmegy a Symbian. De érintő telefonon csakis SE, Galaxy széria, és HTC. Meg persze az iPhone, ami egy never ending story, én speciel nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!