Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Le lehet kódolni a Samsung...

Le lehet kódolni a Samsung s5230-at?

Figyelt kérdés
Csak a saját fájlokat, névjegyzék stb. ezeket tudtam biztonsági kóddal lezárni, aminek nemsok értelme van,mert ha ellopnák a telefont (előfizus) akkor minden gond nélkül olyan számlát csinálhatnak, hiába le van kódolva (feloldják, bepötyögik a számot és hívnak).De olyat nem lehet, hogy pl:ha le billentyűzárazom, csak a feloldásnál kérjen kódot? vagy ha hívni akarnak, akkor kérjen?
2011. márc. 13. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom milyen szellemi fogyatékos az aki egy ilyet ellop.Ha meg mégis,fél nap múlva sírva adná vissza.
2011. márc. 13. 17:10
 2/2 anonim ***** válasza:

A biztonsági kód azért egyforma minden telefonon mert VALAMILYEN számot mindenképpen meg kell adni hozzá. Ha az összes telefon egyedi kóddal menne, akkor gondban lennének a forgalmazók, hogyan hozzák tudomására a felhasználóknak a telefonhoz való kódot.

Ezért te tudod magadnak megadni a gyári kód helyett a sajátod, amit ha kellő gondossággal választasz ki, megfelelő védelmet fog biztosítani a féltett adataid részére.

Attól meg nem kell fosni hogy számlát csinálnak.

Ha nincs meg a telefon, 150 forintért letiltanak mindent amiért fizetni kell. A telefon használható marad a simmel együtt, fogad hívást meg sms-t. Ez azért jó, mert ha megvan, a letiltott telefon vagy sim visszaállítása sokba kerül egyébként. Így max 150 forintot buksz. Ráadásul ha tényleg elhagytad és jószándékú kezekbe kerül, egy letiltott telefonnal nem sokat tudnak kezdeni. Viszont ha megy egy sms hogy kap egy 5 ezrest ha felhív a telefonnal ezen a számon, akkor az már serkentőleg szokott hatni.

2011. márc. 13. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!