Androidosok! Jailbreakelt iOS vagy Android?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 10:56
2/5 A kérdező kommentje:
kicsit bővebben?
2011. márc. 13. 11:31
3/5 anonim válasza:
szerintem android.almáéknál semmit sem tudsz változtatni(vagy csak nagyon minimálisat)
alkalmazásokból is kb ua van androidéknál is mint iosba, ráadásul az apple termékek jóval többe kerülnek. nekem volt mind2, jelenleg androidot nyúzok, sokkal jobb!
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt mind2, egy Jailbreak az iOS-en és akár HTC-s vagy Windowsos kezelőfelületet is beállíthatsz az iPhone-on. Jailbreak után csak a képzeleted szabhat határt, meg a 400.000 alkalmazás ami AppStore-ban van, és még van pár ezer Cydia-ban is (ami ugye Jailbreak után érhető el). Az iOS valamivel stabilabb.
5/5 anonim válasza:
jhk, mert a cydia a stabilitásáról híres....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!