Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Belinkelnétek nekem azt a...

Belinkelnétek nekem azt a honlapot, ahova beírom a számom, kapok egy sms-t és ingyen facebookozhatok? :D

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 23:23
 1/10 Panda Péter ***** válasza:
www.almodjkiralylany.com
2011. márc. 12. 23:27
 2/10 A kérdező kommentje:
rátaláltam , már nem kell :D
2011. márc. 12. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Tényleg ilyenre találtál? Megosztanád akkor?
2011. márc. 13. 00:08
 4/10 anonim ***** válasza:
t-mobile.hu
2011. márc. 13. 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Szépet álmodtál, aztán felkelsz-elolvasod a válaszokat és rájössz hogy nincs mindenkinek ingyen facebook.Kizárólag a T-Mobile ügyfelei használhatják ingyen a facebook oldalt de ők is csak korlátozottan.

Nekik pedig semmilyen sms nem kell csak beütik a böngésző címsorába a megfelelő címet és máris ingyen nézegetik az fb-t.

(Mentségedre legyen mondva, külföldön a fejlettebb országokban van olyan opció hogy egy sms regisztrációval ingyen elérhető az fb de ott sem korlátlan és az még tőlünk nagyon-nagyon messze van)

2011. márc. 13. 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha T-mobile-os vagy és van neted akkor sms nélkül is facebookozhatsz.

Egyéb esetben az sms sem segít.

2011. márc. 13. 10:20
 7/10 A kérdező kommentje:
kiderült,hogy azért nem volt jó mert nem volt bekapcsolva az adatforgalom, de ugyebár az pénzt vesz le,szóval csak a wifivel tudom behozni :D
2011. márc. 14. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha T-mobile-os vagy, akkor a 0.facebook nem vesz pénzt.

Wifin meg sms nélkül is ingyen van.

Akkor mi a kérdés?

2011. márc. 15. 10:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Mert csak akkor működik az ingyen facebook ha bekapcsolom az adatforgalmat és az leveszi a pénzem :D
2011. márc. 19. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze, ha nem tartod be a szabályokat.

[link]

2011. márc. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!